Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κι άλλο ταξίδι η Κουρομπύλια

Κι άλλο ταξίδι η Κουρομπύλια
Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018 - 08:20
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ο Κομίνης (Θεσπρωτίας) την Πέμπτη (15/11) θα διαιτητεύσει τον αγώνα Σαν Μαρίνο-Μολδαβία που είναι ο πρώτος του σε επίπεδο Εθνικών ομάδων ανδρών. Πρόκειται για εύκολο παιχνίδι για να πάρει καλή βαθμολογία! Αρα, δεν θα είναι και έκπληξη αν ο Κομίνης ανέβει και κατηγορία (από τη δεύτερη στην πρώτη)!

Παράλληλα η βοηθός Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής) θα πραγματοποιήσει δεύτερο ταξίδι στο εξωτερικό. Την Κυριακή ήταν βοηθός του Παπαπέτρου (Αθηνών) σε παιχνίδι του ελβετικού πρωταθλήματος, την Πέμπτη θα είναι με τον Κομίνη στο Σαν Μαρίνο-Μολδαβία. Υπερκόπωση από τους ορισμούς κοντεύουν να πάθουν οι διαιτητές ή οι βοηθοί που αδικούν τον Ολυμπιακό.

Θυμίζουμε ότι η Κουρομπύλια ήταν απαράδεκτη στο Ηράκλειο, καθώς στο 3' καταλόγισε ανύπαρκτο οφσάιντ σε βάρος του Ποντένσε, που έγινε κάτοχος της μπάλας από λάθος αντιπάλου και στο 87' άφησε επίθεση του Αραβίδη, αν και ήταν οφσάιντ , μια φάση που εξελίχθηκε σε κόρνερ υπέρ του ΟΦΗ.

Πώς να μη συνεχίζονται τα ίδια και τα ίδια σε βάρος του Ολυμπιακού;

Δεν περνά απαρατήρητο ότι τέταρτος στο ματς Σαν Μαρίνο-Μολδαβία μπήκε ο βοηθός Μπαλτάς (Αχαΐας). Όλα αυτά (σ.σ. σε ματς που υπάρχουν επιπρόσθετοι, ο τέταρτος είναι βοηθός), ενώ στον πίνακα, μαζί με τους νέους, υπάρχουν οκτώ διεθνείς βοηθοί!

Διαβάστε επίσης

«Μάχες» σε Ευρώπη και Αφρική

«Μάχες» σε Ευρώπη και Αφρική

Το ακριβές πρόγραμμα των διεθνών του Ολυμπιακού σε Nations League, Κόπα Άφρικα και προκριματικά ευρωπαϊκού πρωταθλήματος των Ελπίδων.