Ντουντούκα
Μπήκαμε στην εβδομάδα που κρίνει πολλά...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Πάντα θέλω να είμαι ο νικητής!» (vid)

«Πάντα θέλω να είμαι ο νικητής!» (vid)
Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018 - 11:19

Ένας παίκτης που έχει πετύχει τα πάντα στην καριέρα του. Ο λόγος για τον Γιάγια Τουρέ. Ο μέσος από την Ακτή Ελεφαντοστού γύρισε το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό, γεμάτος όρεξη και διάθεση για νέες επιτυχίες. Σε μια διαφορετική του συνέντευξη στο Olympiacos TV, ο ίδιος γύρισε το χρόνο πίσω και έδωσε τις συμβουλές του, στον νεαρό εαυτό του.

Με τον Γιάγια να επισημαίνει: «Νομίζω πώς η συμβουλή μου θα ήταν να προσπαθήσω να το απολαύσω, να συνειδητοποιήσω το όνειρο, γιατί καμιά φορά οι άνθρωποι παρεξηγούν. Κάποιοι από εμάς θέλουν απλώς να το απολαύσουν ενώ κάποιοι άλλοι θέλουν απλά να συμμετέχουν. Εγώ σαν παιδί άρχισα για πρώτη φορά να καταλαβαίνω το αίσθημα της ήττας και τότε υποσχέθηκα στον εαυτό μου να δίνω πάντα τον καλύτερο εαυτό μου, ακόμα και στα φιλικά παιχνίδι ή στις προπονήσεις, γιατί για εμένα ο στόχος είναι πάντα το τρόπαιο και ήθελα πάντα στο τέλος της καριέρας μου να κοιτάξω πίσω και να δω όσα κατόρθωσα και όσα τρόπαια κατέκτησα και τα έχω στο σπίτι μου.

Αυτό ήταν πάντα σημαντικό. Έτσι αν έχω μια συμβουλή να δώσω στους μικρούς θα ήταν να προσπαθήσουν να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους. Θα πρέπει να προσέχουν το σώμα τους, να δουλεύουν σκληρά και διπλά. Είναι σημαντικό να μπορείς να κάνει θυσίες τόσο στον αθλητισμό όσο και σε οτιδήποτε κάνεις κι αν το θέλεις νομίζω πώς μπορείς να το πετύχεις!»

Σε ό,τι αφορά το μότο στη ζωή του, ο Ιβοριανός μέσος τόνισε: «Δεν νομίζω ότι είναι κάτι το οποίο έχω σκεφτεί... αλλά για να είμαι ειλικρινής αυτό που πάντα έκανα ήταν να προσπαθώ να κερδίζω, να είμαι ο νικητής. Επομένως θα ήταν κάτι τέτοιο, γιατί είμαι άνθρωπος που αλλάζω διαρκώς τον τρόπο που σκέφτομαι και τα πράγματα που ονειρεύομαι και είναι δύσκολο να πω. Μπορώ να ασχοληθώ με πολλά πράγματα, αλλά ναι είμαι νικητής! Γιατί δεν είμαι καλός σε κάτι άλλο, είμαι καλός στο ποδόσφαιρο και θέλω να κερδίζω! Αυτός είναι ο στόχος μου. Μπορεί μερικές φορές αυτό να κοστίζει, να είναι δύσκολο και τότε μερικοί άνθρωποι λένε μπορεί και να χάσω, εγώ συγκεντρώνομαι στο να μην χάνω ποτέ. Πάντα επανέρχομαι μέχρι να τα καταφέρω. Πάντα θέλω να είμαι ο νικητής!»

Διαβάστε επίσης

Χάνει Ατρόμητο ο Χασάν

Χάνει Ατρόμητο ο Χασάν

Ο Αιγύπτιος επιθετικός δεν θα προλάβει να αποθεραπευτεί και να δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση στο Περιστέρι (25/11, 19:00).

Η παραδοχή της «σφαγής» του Ολυμπιακού!

Η παραδοχή της «σφαγής» του Ολυμπιακού!

Ο Χέρμπερτ Χούμπελ, επικεφαλής της επιτροπής παρακολούθησης της ΦΙΦΑ, ήταν στο «Γ. Καραϊσκάκης» και διαπίστωσε σωρεία μεγάλων λαθών του Ζακοτέ, ενώ εκθείασε την ατμόσφαιρα στο γήπεδο.

Η δουλειά συνεχίζεται....

Η δουλειά συνεχίζεται....

Παρότι υπάρχουν πολλές απουσίες λόγω των διεθνών παικτών, ο Μαρτίνς θέλει να εκμεταλλευτεί το προσεχές διάστημα.