Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χάνει Ατρόμητο ο Χασάν

Χάνει Ατρόμητο ο Χασάν
Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018 - 11:42
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου το ματς με τον Παναθηναϊκό, ο Αχμέντ Χασάν αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού στο δεξί γόνατο. Οι εξετάσεις που έκανε έδειξαν πώς έχει υποστεί μια κάκωση στο δεξί γόνατο. Μια διάγνωση που αφήνει γλυκόπικρη... γεύση» στους ανθρώπους των «ερυθρολεύκων».

Από τη μία διότι ο τραυματισμός του Αιγύπτιου επιθετικού δεν ήταν τελικά σοβαρός και δεν θα απαιτηθεί πολύ μεγάλο διάστημα για να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους. Από την άλλη, όμως, θα χάσει το ματς με τον Ατρόμητο, την επόμενη Κυριακή (25/11, 19:00) στο Περιστέρι.

Ο «Φαραώ» δεν προλαβαίνει αυτό το ματς και θα κάνει αγώνα... δρόμου για να είναι σε θέση να αγωνιστεί και να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στο κρίσιμο ματς με την Μπέτις, στις 29/11, στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν», για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Διαβάστε επίσης

Η παραδοχή της «σφαγής» του Ολυμπιακού!

Η παραδοχή της «σφαγής» του Ολυμπιακού!

Ο Χέρμπερτ Χούμπελ, επικεφαλής της επιτροπής παρακολούθησης της ΦΙΦΑ, ήταν στο «Γ. Καραϊσκάκης» και διαπίστωσε σωρεία μεγάλων λαθών του Ζακοτέ, ενώ εκθείασε την ατμόσφαιρα στο γήπεδο.

Η δουλειά συνεχίζεται....

Η δουλειά συνεχίζεται....

Παρότι υπάρχουν πολλές απουσίες λόγω των διεθνών παικτών, ο Μαρτίνς θέλει να εκμεταλλευτεί το προσεχές διάστημα.