Ντουντούκα
Ευχαριστούμε, πελάτες...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Η παραδοχή της «σφαγής» του Ολυμπιακού!

Η παραδοχή της «σφαγής» του Ολυμπιακού!
Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018 - 11:59

Μεταξύ των θεατών του ματς της περασμένης Κυριακής ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό ήταν και ο Χέρμπερτ Χούμπελ. Για όσους δεν γνωρίζουν ποιος είναι, θα σας ενημερώσουμε. Ο επικεφαλής της επιτροπής παρακολούθησης της ΦΙΦΑ στην Ελλάδα. Ο άνθρωπος που έχει στείλει η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ως τοποτηρητή για να βλέπει πώς πάνε τα πράγματα στην ΕΠΟ. Ο κ. Χούμπελ, λοιπόν, παρακολούθησε το ματς των «αιωνίων» και διαπίστωσε πώς ο Αντριέν Ζακοτέ τα έκανε... μαντάρα.

Ο αξιωματούχος της ΦΙΦΑ διαπίστωσε σωρεία λαθών από τον Ελβετό ρέφερι την περασμένη Κυριακή. Και ουσιαστικά παραδέχθηκε με τα λεγόμενα τη «σφαγή» του Ολυμπιακού από τον Ζακοτέ! Ο Αυστριακός παράγοντας της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας εξέφρασε τον εντονότατο προβληματισμό του για την απόδοση του Ελβετού διαιτητή που όρισε ο Περέιρα στο ματς του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Μια ακόμα αποτυχημένη επιλογή από τον πρόεδρο της ΚΕΔ που φέρνει στην Ελλάδα ξένου διαιτητές που περισσεύουν από άλλες ομοσπονδίες απλά για να φέρει ξένους.

Από την άλλη, κι αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασία, ο Χέρμπερτ Χούμπελ στις κουβέντες με τους συνεργάτες του εκθείασε την ατμόσφαιρα που επικράτησε στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» κατά τη διάρκεια του ματς της Κυριακής!

Διαβάστε επίσης

Χάνει Ατρόμητο ο Χασάν

Χάνει Ατρόμητο ο Χασάν

Ο Αιγύπτιος επιθετικός δεν θα προλάβει να αποθεραπευτεί και να δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση στο Περιστέρι (25/11, 19:00).