Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πρέπει να δείξουμε μία διαφορετική διάθεση»

«Πρέπει να δείξουμε μία διαφορετική διάθεση»
Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018 - 19:28

Την πεποίθηση ότι η εθνική Ελλάδας δεν είχε στα τελευταία της ματς την απαιτούμενη διάθεση, εξέφρασε ο Βασίλης Τοροσίδης. Ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος σε δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με τη Φινλανδία τόνισε ότι υπάρχουν οι πιθανότητες ώστε να γυρίσει η εις βάρος κατάσταση στον όμιλο του Nations League.

«Σίγουρα μία νέα αρχή για την Εθνική ομάδα αν και για μένα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Αν κερδίσουμε τους Φινλανδούς με το σκορ που πρέπει όλα είναι πιθανά. Όσο υπάρχουν ελπίδες θέλω να τις εξαντλήσω. Μετά αν δεν τα καταφέρουμε αρχίζει ένας δύσκολος προκριματικός με τον νέο προπονητή για να πετύχουμε τον στόχο. Θα είναι κακό να μείνει από τρίτη σερί διοργάνωση έξω».

Για το τι πρέπει να αλλάξει: «Το διαφορετικό που πρέπει να παρουσιάσουμε είναι το αγωνιστικό μας πρόσωπο. Δεν έχει να κάνει από άποψη ποδοσφαιρικού. Πρέπει να δείξουμε μία διαφορετική διάθεση. Δείξαμε στα δύο τελευταία ματς ειδικά πως δεν υπήρχε διάθεση. Έχουμε υποχρέωση απέναντι στους Έλληνες να παίξουμε με διάθεση».

Για το αν πρέπει οι παίκτες να βγάλουν εγωισμό: «Δεν παρουσιάσαμε το πρόσωπο που έπρεπε με βάση την αξία που έχουμε. Το έχουμε αποδείξει και στο παρελθόν πως μπορούμε να κοιτάξουμε στο πρόσωπο όλους τους αντιπάλους. Έγινε σε κάποια ματς και στα προκριματικά του Μουντιάλ αυτό όπως σε εκείνο με το Βέλγιο».

Διαβάστε επίσης

Προφυλάσσεται ο Νάτχο

Προφυλάσσεται ο Νάτχο

Ο Ισραηλινός μέσος του Ολυμπιακού δεν προπονήθηκε την Τετάρτη (14/11) με την εθνική ομάδα της χώρας του, ενώ πιθανότατα θα απουσιάσει και από το φιλικό με την Γουατεμάλα.

Ύμνοι για Καμαρά!

Ύμνοι για Καμαρά!

«Έχει όλα τα στοιχεία για να εξελιχθεί σε κορυφαίο box to box μέσο, ένας παίκτης στο «καλούπι» του Καντέ», αναφέρει μεταξύ άλλων δημοσίευμα του εξωτερικού για τον «ερυθρόλευκο» άσο.