Ντουντούκα
Από Δευτέρα αρχίζουν οι ανακοινώσεις!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM
ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

Οι ΓΑΥΡΟΙ στους καλύτερους οπαδούς του κόσμου!

Οι ΓΑΥΡΟΙ στους καλύτερους οπαδούς του κόσμου!
Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018 - 22:25

Στους πιο «καυτούς» οπαδούς του πλανήτη βρίσκονται εκείνοι του Ολυμπιακού, όπως ψήφισαν οι αναγνώστες της Marca, μίας από τις πιο δημοφιλείς και γνωστές εφημερίδες και ιστοσελίδες στην Ισπανία, αλλά και στον πλανήτη.

Η Marca, λοιπόν, στην ηλεκτρονική της έκδοση ζήτησε από τους αναγνώστες της να ψηφίσουν τους καλύτερους φιλάθλους στον κόσμο. Από τις ψήφους τους προέκυψαν 40 ομάδες, οι οποίοες υποστηρίζονται κατά τη γνώμη τους από τους πιο «καυτούς» οπαδούς.

Ανάμεσά τους δεν θα γινόταν να μην βρίσκονται οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού. Ο κόσμος του Θρύλου έχει κερδίσει το σεβασμό όλου του πλανήτη, ενώ παράλληλα με τις εντυπωσιακές ατμόσφαιρες που δημιουργεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» προκαλεί φόβο σε όλους τους αντιπάλους του.

Στην ψηφοφορία της Marca ο κόσμος του Ολυμπιακού βρίσκεται στην 28η θέση, ωστόσο, σίγουρα αν είχαν βρεθεί στο Ναό όσοι είχαν τη δυνατότητα να ψηφίσουν, οι φίλοι του Θρύλου θα βρίσκονταν στην κορυφή.

Διαβάστε επίσης

«Πόσο κρίμα να χάνεται μία ζωή»

«Πόσο κρίμα να χάνεται μία ζωή»

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί μίλησε σε Μέσο της Νορβηγίας για το θάνατο του άτυχοι φιλάθλου του Ολυμπιακού που «έφυγε» μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟ.