Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ματς «κλειδί» στο Περιστέρι

Ματς «κλειδί» στο Περιστέρι
Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018 - 15:12
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Η αναμέτρηση της επόμενης Κυριακής στο Περιστέρι είναι όλα τα... λεφτά για τον Ολυμπιακό μετά την νέα ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή που μας πέρασε. Με τον Ολυμπιακό να πηγαίνει στο ματς με τον Ατρόμητο έχοντας μόνο ένα στόχο. Να πάρει τη νίκη στις 25 Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα, τα πράγματα είναι απλά. Ήδη η διαφορά από τον ΠΑΟΚ που είναι στην πρώτη θέση ανέβηκε ξανά στους 6 πόντους. Συνεπώς δεν υπάρχουν περιθώρια να «πετάξουν» κι άλλους οι «ερυθρόλευκοι» από εδώ και πέρα. Πρέπει να πάρουν οπωσδήποτε το τρίποντο κόντρα στην ομάδα του Κάναντι.

Μην ξεχνάμε πώς κι αυτή είναι στο +4 από τον Ολυμπιακό και δεν γίνεται να μεγαλώσει κι άλλο αυτή η διαφορά, γιατί μετά ο Ολυμπιακός θα βρεθεί να «κυνηγά» δύο ομάδες στη βαθμολογία και όχι μία! Συνεπώς είναι κάτι που μπορούν να αντιληφθούν όλα. Ματς «κλειδί» αυτό στο Περιστέρι, έχει τον χαρακτήρα τελικού!

Διαβάστε επίσης

Δικαιώθηκε πανηγυρικά ο Ολυμπιακός!

Δικαιώθηκε πανηγυρικά ο Ολυμπιακός!

Δεν πέρασε η σκευωρία και η προπαγάνδα για το ματς στην Πάτρα. Το δικαστήριο δέχθηκε πώς όλα ξεκίνησαν από προβοκάτσια. Η απόφαση ήταν παμψηφεί απαλλακτική και επέβαλλε μόνο πρόστιμο στους «ερυθρόλευκους».

Δεν πέρασε το «στήσιμο»!

Δεν πέρασε το «στήσιμο»!

Παρότι έκαναν ό,τι μπορούσαν για να τιμωρηθεί με -3 βαθμούς ο Ολυμπιακός για το ματς στην Πάτρα, δεν τους πέρασε.

«Δεκάρι» με... τόνο ο Ομάρ!

«Δεκάρι» με... τόνο ο Ομάρ!

Έδωσε την τρίτη ασίστ στο πρωτάθλημα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και είναι με διαφορά πρώτος σε λεπτά συμμετοχής...