Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διεθνής διασυρμός για την ΑΕΚ

Διεθνής διασυρμός για την ΑΕΚ
Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018 - 21:30

Καταγγελία στην UEFA έκαναν οι οπαδοί της Μπάγερν Μονάχου κατά της ΑΕΚ, τονίζοντας ότι πλήρωσαν υπερτιμημένα τα εισιτήριά τους στον αγώνα που έγινε στο ΟΑΚΑ.

Οι «Βαυαροί» έκαναν δηλώσεις στην «Deutsche Welle» και υποστήριξαν ότι οι τιμές των εισιτηρίων για τις θύρες στις οποίες τοποθετήθηκαν αν και κανονικά είναι 15 ευρώ, εκείνοι πλήρωσαν 35.

Δεν φτάνει που διασύρεται εντός των αγωνιστικών χώρων η ΑΕΚ, γράφοντας… ιστορία, έχοντας μείνει με μηδέν βαθμούς στον όμιλό της, διασύρεται και εκτός αυτών.

Η UEFA απάντησε στους φίλους της Μπάγερν, υπογραμμίζοντας ότι θα κάνει έρευνα για το θέμα.

Να σημειωθεί, ότι κάτι ανάλογο είχε συμβεί και στο ματς της Μπάγερν με την Άντερλεχτ, στο οποίο οι οπαδοί των Γερμανών είχαν δικαιωθεί.

Διαβάστε επίσης

Και μη χειρότερα...

Και μη χειρότερα...

Έρημο το ΟΑΚΑ, με την εικόνα των άδειων κερκίδων να δείχνει για ακόμη μία φορά το που έχει φτάσει η… εξυγίανση την εθνική ομάδα.

«Πρώτη» για Κούτρη

«Πρώτη» για Κούτρη

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού αγωνίζεται ως βασικός στο ματς της εθνικής Ελλάδος με την Φινλανδία, πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του με την «γαλανόλευκη».

Βασικός ο Νάτχο

Βασικός ο Νάτχο

Ο Ισραηλινός μέσος του Ολυμπιακού θα ξεκινήσει στην αναμέτρηση του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος στο φιλικό με τη Γουατεμάλα.