Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θετικό το πρόσημο

Θετικό το πρόσημο
Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2018 - 09:55

Βασίλης Τοροσίδης, Κώστας Φορτούνης και Λεονάρντο Κούτρης ήταν οι τρεις παίκτες του Ολυμπιακού στην ενδεκάδα της εθνικής ομάδας, στο ματς κόντρα στην Φινλανδία. Σε ένα ματς που η Ελλάδα ναι μεν νίκησε με 1-0, αλλά είπε... αντίο στην πρώτη θέση του ομίλου της στο Nations League. Οι τρεις «ερυθρόλευκοι», πάντως, ήταν από τους παίκτες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος που ξεχώρισαν με την απόδοσή τους.

Οι δύο αμυντικοί του Ολυμπιακού είχαν καλή παρουσία. Ο μεν Τοροσίδης, αρχηγός της εθνικής ομάδας, βοήθησε αρκετά και στο επιθετικό κομμάτι. Βρήκε χώρους, προωθήθηκε και έκανε κι αρκετές σέντρες όπως αυτό στο 80' αλλά η κεφαλιά του Κουλούρη δεν είχε αίσια έκβαση!

Ο δε Κούτρης μπήκε λίγο αγχωμένος στο ματς. Λογικό από τη στιγμή που ήταν το ντεμπούτο του. Αλλά όσο περνούσε η ώρα τόσο ανέβαζε την απόδοσή του. Με τον αριστεροπόδαρο αμυντικό του Ολυμπιακού να έχει καλή παρουσία. Ειδικά στο δεύτερος μέρος βγήκε αρκετά μπροστά κι έκανε πολλές σέντρες.

Σε ό,τι αφορά τον Φορτούνη, ήταν ο μοναδικός από την τριάδα των μεσοεπιθετικών που ήταν κινητικός. Ο μοναδικός που έβγαζε μπροστά την μπάλα, που θέλησε να δημιουργήσει, ο μοναδικός που βοήθησε στο συγκεκριμένο κομμάτι του ματς.

Διαβάστε επίσης

Έχει χαθεί η... μπάλα!

Έχει χαθεί η... μπάλα!

Όταν ακούμε πώς έγιναν χειρότερα στην Πάτρα (!!!), σε σχέση με τον «πόλεμο» έξω από το ΟΑΚΑ στο ματς ΑΕΚ-Ολυμπιακός.

Αρέσει ο Μασούρας...

Αρέσει ο Μασούρας...

Ο επιθετικός του Πανιώνιου έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία και τον έχουν ξεχωρίσει οι «ερυθρόλευκοι» από την ελληνική αγορά.