Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το μπούλινγκ στους δικαστές δεν έπιασε!

Το μπούλινγκ στους δικαστές δεν έπιασε!
Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2018 - 13:12

Ο στόχος συγκεκριμένος! Η τακτική της ΑΕΚ, με το... μπούλινγκ στους Δικαστές της Επιτροπής Εφέσων δεν έπιασε! Προσπάθησαν να δημιουργήσουν κλίμα με δήθεν σκάνδαλα, αλλά η προσπάθειά τους έπεσε στο... κενό! Πλέον προσπαθούν να «πιέσουν» και τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα. Είναι προφανές τι θέλουν να πετύχουν!

Το θέμα είναι πώς ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας πρέπει να επιληφθεί για την στάση της ΑΕΚ κατά την εκδίκαση της δικής της υπόθεσης, σε πρώτο και δεύτερο βαθμό. Εκεί που ακούστηκε, ως υπερασπιστικό επιχείρημα, ότι η ρίψη βομβών μολότοφ και μαρμάρων στους αστυνομικούς δεν είναι βίαιη πράξη! Ναι αυτό ακριβώς... Με μια στάση που ουσιαστικά δίνει την ευκαιρία σε θερμοκέφαλους να κάνουν πράξεις βίας!

Αυτό είναι ένα θέμα που θα έπρεπε να αποτελέσει αντικείμενο για τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα. Να επιληφθεί αυτής της ιστορίας! Όχι να καταλύσει την απόφαση των προέδρων Πρωτοδικών με μακρόχρονη θητεία στη Δικαιοσύνη!

Διαβάστε επίσης

Δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός!

Δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός!

Η κλήση του Ολυμπιακού για το ματς στην Πάτρα αφορούσε ένα πιθανό συμβάν, αλλά η έκθεση της αστυνομίας ήταν ξεκάθαρη πώς δεν υπήρξε ποτέ!

Καθοριστικές οι καταθέσεις!

Καθοριστικές οι καταθέσεις!

Τόσο των αστυνομικών που κατέθεσαν ενόρκως όσο και των ανθρώπων που ήταν εκεί αναφορικά με ό,τι έγινε στην Πάτρα.