Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ευτυχώς ο κανονισμός δεν τους δίνει τέτοιο δικαίωμα...

Ευτυχώς ο κανονισμός δεν τους δίνει τέτοιο δικαίωμα...
Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2018 - 15:50

Τον τελευταίο καιρό έχουμε δει πολλά και διάφορα. Ορισμένοι ίσως να θέλουν η αστυνομία να καθορίζει τα πρωταθλήματα. Μπορεί εκεί να έχουν ένα... αβαντάζ. Με ό,τι έχει συμβεί, με όσα έχουν δει τα μάτια μας, ειδικά μέσα στο 2018.

Αλλά ευτυχώς για όλους εκείνους, ο κανονισμός δεν τους δίνει αυτό το δικαίωμα. Κάνουν... όνειρα για τιμωρίες ομάδων, για αφαίρεση βαθμών, αλλά αυτό δεν έχει συμβεί. Μπορεί να τους στεναχωρεί αυτή η κατάσταση, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Γιατί πολλά συμβαίνουν και δεν υπάρχουν... απαντήσεις!

Εξάλλου, πρόσφατα είχαμε και το πρωτοφανές περιστατικό με τα ΜΑΤ στο ματς του Ολυμπιακού στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης»! Εκεί που υπήρξαν πανηγύρια κατά την άφιξη της αποστολής» του Παναθηναϊκού στο γήπεδο, στην πρόσφατη αναμέτρηση των δύο ομάδων στον Πειραιά!

Το ερώτημα είναι μεν ρητορικό αλλά θα το θέσουμε! Το έχετε ξαναδεί αυτό; Ποτέ! Κι όποιος έχει διαφορετική άποψη, να την καταθέσει! Κι αυτό που πρέπει να λέμε είναι πώς ευτυχώς που δεν έγινε εκείνη τη στιγμή αντιληπτό από τους οπαδούς του Ολυμπιακού στο γήπεδο... Κανείς δεν ξέρει τι θα είχε επακολουθήσει, εάν έβλεπαν αυτή την εικόνα!

Διαβάστε επίσης

Βασικός ο Μεριά

Βασικός ο Μεριά

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού βασικός και πάλι με την Τυνησία, στο ματς με την Αίγυπτο.