Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θύρα 7 Καμινίων: «Να τελειώνουμε με το παραμύθι…»

Θύρα 7 Καμινίων: «Να τελειώνουμε με το παραμύθι…»
Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2018 - 23:01

Στο πλευρό του Τάκη Τσουκαλά, οποίος δέχεται μία άνευ προηγουμένου στοχοποίηση με συκοφαντίες και προπαγάνδα που θα ζήλευε και ο Γκέμπελς, στέκεται η Θύρα 7 Καμινίων.

Αναλυτικά το μήνυμά της: «Στην κοινωνία των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που ζούμε, δυστυχώς είναι πολλές οι στιγμές που πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας ή ότι η παρομοίωση της συμπεριφοράς ενός αθλητή με το χαρακτηριστικό ενός άλλου ζώου δεν αποτελεί ρατσιστική επίθεση.

Και για να τελειώνουμε με αυτό το παραμύθι

Όποιος γνωρίζει προσωπικά έστω και λίγο τον Τάκη, ξέρει πολύ καλά ότι ποτέ στη ζωή του δεν υπήρξε ρατσιστής, κι αν μάλιστα ο οποιοσδήποτε έχει μια στοιχειώδη νοημοσύνη και δεν είναι στημένος μπορεί καταλάβει ότι το ''πίθηκος'' δεν πήγαινε στο χρώμα του Θανάση, αλλά στον τρόπο με τον οποίο χοροπηδούσε και προκαλούσε. ''Πίθηκο'' θα τον αποκαλούσε είτε ήταν Λευκός είτε Μαύρος είτε Κόκκινος. Αν τον αποκαλούσε δηλαδή κριάρι ή κατσίκι, τί θα γινόταν; Στη συνέχεια είπε μάλιστα ξεκάθαρα πως ''ξεφτιλίζει και τον αδερφό του''. Προφανώς δεν τον ξεφτιλίζει λόγω χρώματος αλλά λόγω συμπεριφοράς.

Στην κοινωνία των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που ζούμε, όμως συνέβη και αυτό!

Ορμώμενοι από τα γνωστά αντιολυμπιακά τους κίνητρα, δημοσιογράφοι που πληρώνονται με ρούβλια και ταϊζονται με σουβλάκια πρωτοστάτησαν σε μια άνευ προηγουμένου στοχοποίηση του Τάκη Τσουκαλά, με συκοφαντίες και προπαγάνδα που θα ζήλευε και ο Γκαίμπελς!

Οι εκπρόσωποι της πιο αστείας και επικίνδυνης διακυβέρνησης που έχει γνωρίσει ο τόπος, δεν άφησαν την 《ευκαιρία》 να πάει χαμένη!

Που ήταν η μπασκετική μασονία και η επικοινωνιακός συρφετός όταν αναφερόταν ο Βασιλακόπουλος στα αδέρφια Αντεντοκούμπο;

Που ήταν ο λαλίστατος Κωνσταντινέας που έκανε τουμπεκί και υπέγραφε μνημόνια ξεπουλώντας με το κόμμα του το όνομα της Μακεδονίας στους σκοπιανούς, την ώρα που ο Τάκης φώναζε από την εκπομπή του ότι η Μακεδονία είναι Ελληνική;

Ο ντόρος που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες, επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά, πόσο σας πονάει ο Ολυμπιακός!

Ο Τάκης είναι ένα ιστορικό μέλος της Ολυμπιακής οικογένειας και ουδέποτε έχει επιδείξει ρατσιστικές συμπεριφορές!

Κάτω τα ξερά σας!

Είμαστε όλοι με τον Τάκη!

ΑΡΔ δεν ξεχνάμε!».

Διαβάστε επίσης