Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Μαρτίνς μου τόνωσε την αυτοπεποίθηση»

«Ο Μαρτίνς μου τόνωσε την αυτοπεποίθηση»
Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2018 - 23:21

Συνέντευξή σε μία από τις κορυφαίες ιστοσελίδες στην Νορβηγία παραχώρησε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί. Μεταξύ άλλων, ο Νορβηγός μπακ στάθηκε στο «nettavisen.no» στη σχέση του με τον Πέδρο Μαρτίνς και συγκεκριμένα, στο πόσο τον βοήθησε στον Ολυμπιακό, τονώνοντας την αυτοπεποίθηση του.

Πιο αναλυτικά, ο μπακ του Θρύλου τόνισε: «Ο Μαρτίνς μου τόνωσε την αυτοπεποίθηση και με πίστεψε! Μου άρεσε πολύ εξαρχής που ήταν ένας προπονητής τόσο σίγουρος και ξεκάθαρος στο τι πίστευε και ήθελε. Μου έδειξε πόσο με θέλει και ότι με ήθελε για αρχηγό. Μου έδειξε πόσο σημαντικός είμαι και ήμουν, έπαιξα τόσο ματς και θα έπαιζα οπουδήποτε για εκείνον».

Στη συνέχεια, ο 26χρονος άσος είπε: «Ήμασταν μαθημένοι να παίζουμε στο Champions League. Όλα τα προηγούμενα χρόνια παίζαμε εκεί».

Έπειτα, ο διεθνής αμυντικός υπογράμμισε: «Δεν είναι απλώς κάτι θετικό (σ.σ. που παίζει στον Ολυμπιακό και στην Εθνική του). Είναι πολύ καλό από κάθε πλευρά και άποψη. Είναι πολύ σπουδαίο να έχεις μπει σε μία σειρά. Αποδίδω καλά, νιώθω καλά και είμαι εκεί που θεωρώ ότι πρέπει να είμαι. Εάν μία είσαι έξω και μία μέσα, δεν γίνεται. Είναι πρόβλημα».

Επίσης, ο δεξιός οπισθοφύλακας ανέφερε: «Δεν θέλω να μιλάω άλλο για αυτά και για τους τραυματισμούς μου. Ό,τι έγινε, έγινε. Είναι καλό για όλους και φυσικά για μένα που γύρισα καλά και δυνατός».

Ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να πω εάν υπήρχε ενδιαφέρον ή ευκαιρίες να φύγω. Ο κόουτς ήταν πολύ συγκεκριμένος. Τον στήριξα και τον στηρίζω και επέλεξα να σταθώ δίπλα του. Είχα τόσους τραυματισμούς αλλά η ομάδα ήταν δίπλα μου και διάλεξα να μείνω. Χαίρομαι πολύ που το έκανα. Ποτέ δεν ξέρεις μία νέα κατάσταση με νέο προπονητή σε μία ομάδα. Όταν είδα πως με καταλαβαίνει και τον καταλαβαίνω ήμουν αποφασισμένος να μείνω».

Τέλος ο Ελαμπντελαουί δήλωσε: «Θα έπρεπε να είχαμε πάρει το μάξιμουμ κόντρα στον Παναθηναϊκό. Έπρεπε να τον κερδίσουμε. Η ομάδα βγάζει καλή εικόνα, αλλά κάποιες φορές δεν έχουμε το εύκολο γκολ».

Διαβάστε επίσης