Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αποφασίζει ο Μαρτίνς...

Αποφασίζει ο Μαρτίνς...
Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018 - 11:26

Ο Ολυμπιακός «χτενίζει» τόσο την ελληνική όσο και τη διεθνή αγορά, αναζητώντας ταλαντούχους, νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι ικανοί μέσα από τη σκληρή δουλειά να κάνουν τα επόμενα χρόνια τη διαφορά.

Ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής θεωρείται στον Πειραιά ότι είναι ο Γιώργος Μασούρας του Πανιωνίου, για τον οποίο όπως σας αναφέραμε στο gavros.gr οι άνθρωποι του τμήματος σκάουτινγκ των «ερυθρόλευκων» έχουν σχηματίσει πολύ καλή άποψη.

Μάλιστα, όπως φαίνεται έχουν δώσει τη θετική τους εισήγηση στον Πέδρο Μαρτίνς για να προχωρήσει η συγκεκριμένη υπόθεση και πλέον είναι στο χέρι του Πορτογάλου τεχνικού η τελική απόφαση.

Σε κάθε περίπτωση, οι «ερυθρόλευκοι» προσπαθούν συνεχώς στην ανεύρεση νέων ταλέντων, με τις περιπτώσεις των Σισέ και Καμαρά να αποτελούν οδηγό και για το μέλλον.

Διαβάστε επίσης

«Μνηστήρες» για Σισέ

«Μνηστήρες» για Σισέ

Σύμφωνα με πορτογαλικό δημοσίευμα ο αμυντικός του Ολυμπιακού βρίσκεται στο στόχαστρο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, καθώς και αρκετών γερμανικών ομάδων.

Δουλειά στα τελειώματα των φάσεων

Δουλειά στα τελειώματα των φάσεων

Ο Πέδρο Μαρτίνς εκμεταλλεύεται τη διακοπή του πρωταθλήματος, προκειμένου να βελτιώσει το πιο σημαντικό πρόβλημα της ομάδας, στην αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια.