Ντουντούκα
Δεν χάνεται το 46ο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Μαχητής» επανόδου

«Μαχητής» επανόδου
Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018 - 17:55
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

«Μία ακόμα μέρα», έγραψε ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο σε ποστάρισμά του στο instagram με τη σημαία του Ολυμπιακού. Τι εννοούσε; Ότι για μία ακόμη μέρα βρέθηκε στο Ρέντη (σ.σ.: για όλους τους άλλους υπάρχει ρεπό σήμερα και αύριο) δουλεύοντας σκληρά ώστε να καταφέρει να επιστρέψει σύντομα στη δράση.

Πόσο σύντομα; Αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να το προβλέψει κάποιος. Το σίγουρο είναι ότι ο Ισπανός κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να το καταφέρει.

Μάλιστα, καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας ο Γκερέρο ανέβασε κατακόρυφα την ένταση κάνοντας μάλιστα και αρκετές διπλές προπονήσεις. Είναι τέτοιο το πείσμα του που λέει ότι θα προλάβει να είναι, έστω, στην αποστολή με τον Ατρόμητο.

Η αλήθεια είναι πως θα πρέπει να περιμένουμε. Είναι κατανοητός (και επιθυμητός συνάμα) ο ενθουσιασμός του και η επιθυμία του να επιστρέψει και να βοηθήσει στα κομβικά ματς που ακολουθούν. Όμως, εύλογο είναι ότι την τελευταία λέξη θα την πει το ιατρικό τιμ για το πότε τελικά θα μπορέσει να παίξει. Μπράβο αν μη τι άλλο για την προσπάθεια που καταβάλλει.

Διαβάστε επίσης

Δεν αγωνίστηκε ο Σισέ

Δεν αγωνίστηκε ο Σισέ

Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού στην εκτός έδρας νίκη της Σενεγάλης με 1-0 κόντρα στην Ισημερινή Γουινέα.