Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Βασιλειάδης «τάζει» μέχρι και Μουντιάλ!

Ο Βασιλειάδης «τάζει» μέχρι και Μουντιάλ!
Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018 - 20:15
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Σύμφωνα με ενημέρωση από το Υφυπουργείο Αθλητισμού, την περασμένη Πέμπτη, ο Γιώργος Βασιλειάδης με επιστολή του προς τους ομολόγους του σε Βουλγαρία, Ρουμανία και Σερβία, πρότεινε να πραγματοποιηθεί μεταξύ τους συνάντηση στην οποία θα συμμετέχουν και οι τέσσερις ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες, προκειμένου να συζητήσουν για την πρόταση της Ελλάδας για τη φιλοξενία μιας μεγάλης διοργάνωσης (όπως το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2030).

Η συνάντηση αυτή οριστικοποιήθηκε και θα λάβει χώρα στο Βελιγράδι την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου προκειμένου στη συνέχεια να παρουσιαστούν τα όποια αποτελέσματα στη Σύνοδο των Ευρωπαίων Υπουργών Αθλητισμού που θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες στις 27 Νοεμβρίου.

Με άλλα λόγια ο Γιώργος Βασιλειάδης βρήκε... έδαφος για επικοινωνία και ψηφοθηρία, δεδομένου ότι το πολιτικό σκηνικό έχει άρωμα προεκλογικής περιόδου, μετά από... πάσα του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα σε πρόταση του Πρωθυπουργού της Βουλγαρίας, Μπόικο Μπορίσοφ στην πρόσφατη τετραμερή σύνοδο των Βαλκανικών χωρών. Όμως, ο Βασιλειάδης και η κυβέρνηση δεν πτοήθηκαν από το... γλέντι που έγινε στο twitter, με αφορμή την... έμπνευσή του Πρωθυπουργού και για να στείλει επιστολή φαίνεται ότι δεν κάνει πλάκα!

Άραγε, σε ποια γήπεδα θα γίνει η κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση; Τη στιγμή που η κοινωνία υποφέρει ξέχασαν οι νυν κυβερνώντες της χώρας τι έπαθε η Ελλάδα, εννοούμε τα χρέη, από τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων;

Αντιγραφή πρότασης

Σημειώστε ότι στην... έμπνευση του Τσίπρα στην πρόσφατη τετραμερή σύνοδο των βαλκανικών χωρών δεν υπάρχει καμία έμπνευση. Θυμίζουμε ότι στις 27 Ιουνίου 2018 πρόταση στον πρωθυπουργό να υποβληθεί επισήμως κοινή υποψηφιότητα Ελλάδας - Κύπρου - Ισραήλ για την διοργάνωση του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου του 2030, έκανε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης. Απλά, άλλαξαν τις χώρες...

Το... άδειασμα στην ΕΠΟ

Επιπλέον η... πρωτοβουλία του Βασιλειάδη για συνάντησή του με τους Υπουργούς Αθλητισμού της Βουλγαρίας, της Ρουμανίας και της Σερβίας ισοδυναμεί με ... άδειασμα στην ομοσπονδία! Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Ευάγγελος Γραμμένος δεν έφερε ποτέ τέτοιο θέμα στο ΔΣ, εκτός αν το κάνει στη συνεδρίαση που θα γίνει μια μέρα νωρίτερα, όμως και πάλι... άδειασμα θα είναι!

Ο... γρίφος της υποψηφιότητας

Με την ευκαιρία να αναφέρουμε, ότι λύθηκε ο γρίφος γιατί ο Βασιλειάδης δεν πολιτεύεται στην Αχαΐα, όπου τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ σε γκάλοπ για την αυτοδιοίκηση είναι πολύ χαμηλά. Μάλιστα, ο πρώην πρόεδρος της Παναχαϊκής, Κώστας Μπακαλάρος είναι στην έβδομη θέση. Αυτός που θα τον στήριζε...

Διαβάστε επίσης

Δύο ματς, ίδιος στόχος

Δύο ματς, ίδιος στόχος

Μετά την επανέναρξη, μέσα σε 5 ημέρες, ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί σε Περιστέρι και Σεβίλλη αναζητώντας θετικά αποτελέσματα.

Δεν αγωνίστηκε ο Σισέ

Δεν αγωνίστηκε ο Σισέ

Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού στην εκτός έδρας νίκη της Σενεγάλης με 1-0 κόντρα στην Ισημερινή Γουινέα.