Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δύο ματς, ίδιος στόχος

Δύο ματς, ίδιος στόχος
Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018 - 20:32
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Μετά την επανέναρξη των αγωνιστικών του υποχρεώσεων, ο Ολυμπιακός έχει στο πρόγραμμά του δύο πολύ σημαντικές αναμετρήσεις. Αμφότερες εκτός έδρας. Πρώτα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (25/11, 19:00) και μετά με την Μπέτις στη Σεβίλλη (29/11, 19:55). Καθοριστικά ματς για την μετέπειτα πορεία των «ερυθρολεύκων» σε Ελλάδα και Ευρώπη, αντίστοιχα.

Δύο ματς, ίδιος στόχος. Να πάρει ο Ολυμπιακός θετικό αποτέλεσμα. Στο Περιστέρι αυτό θα είναι η νίκη απέναντι στην ομάδα του Ατρομήτου. Η οποία παραμένει αήττητη μετά από 10 αγωνιστικές. Σε μια έδρα που παραδοσιακά οι «ερυθρόλευκοι» δυσκολεύονται, αλλά που έχουν καταφέρει πολλές φορές να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Αυτό είναι που μετράει τώρα, μόνο το τρίποντο. Τίποτα άλλο…

Εν συνεχεία, στις 29/11, υπάρχει η επόμενη εκτός έδρας αναμέτρηση. Στην πρωτεύουσα της Ανδαλουσίας, στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν». Απέναντι σε μια Μπέτις που πριν την διακοπή ήταν εκπληκτική στο «Καμπ Νου», όπου νίκησε 4-3 την Μπαρτσελόνα. Αλλά στην Ευρώπη το θετικό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό θα είναι να πάρει τουλάχιστον ένα βαθμό στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν». Σε μια τέτοια περίπτωση, την τελευταία αγωνιστική κόντρα στη Μίλαν, θα του φτάνει μια νίκη με το μικρότερο δυνατό σκορ, το 1-0.

Δύο καθοριστικά ματς για το πρωτάθλημα και το Europa League, αντίστοιχα. Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του ήδη έχουν στοχεύσει σε αυτά τα ματς και προετοιμάζονται για να εμφανιστούν όπως πρέπει και να μπορέσουν να κατακτήσουν τους στόχους τους. Με την επιστροφή των διεθνών ο Πορτογάλος τεχνικός θα μπορέσει να δουλέψει ακόμα καλύτερα, προετοιμάζοντας τους «ερυθρόλευκους» για να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν και να πετύχουν το σκοπό τους.

Διαβάστε επίσης

Δεν αγωνίστηκε ο Σισέ

Δεν αγωνίστηκε ο Σισέ

Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού στην εκτός έδρας νίκη της Σενεγάλης με 1-0 κόντρα στην Ισημερινή Γουινέα.