Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Λέει... αντίο με νίκη

Λέει... αντίο με νίκη
Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2018 - 09:12

Υποχρεώσεων συνέχεια για την εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα υποδέχεται (21:45) την Εσθονία στο ΟΑΚΑ, για την έκτη και τελευταία αγωνιστική του Nations League.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκεται στη δεύτερη θέση του ομίλου με εννιά βαθμούς, τρεις λιγότερους δηλαδή από την πρώτη Φινλανδία και αντιμετωπίζει την τελευταία Εσθονία, η οποία μετρά μόλις ένα πόντο. Με την Ελλάδα να θέλει να πει… αντίο με νίκη. Σε ένα ματς για το οποίο δεν υπολογίζονται οι Δημήτρης Σιόβας και Κώστας Μήτρογλου.

Υπενθυμίζεται ότι στις 8 Σεπτεμβρίου, η «γαλανόλευκη» είχε νικήσει την Εσθονία 1-0, στην πρεμιέρα των ομίλων του Nations League.

Θυμίζουμε επίσης, ότι στην αποστολή της Εθνικής βρίσκονται και τέσσερις παίκτες του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τους Βασίλη Τοροσίδη, Λεονάρντο Κούτρη, Κώστα Φορτούνη και Ανδρέα Μπουχαλάκη.

Διαβάστε επίσης

«Είμαι πολύ καλά στον Ολυμπιακό»

«Είμαι πολύ καλά στον Ολυμπιακό»

Ο Μπίμπαρς Νάτχο μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του για την προσαρμογή του στους «ερυθρόλευκους», αλλά και για τους στόχους του με την εθνική ομάδα του Ισραήλ.