Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πολύτιμες «ανάσες» για Βούκοβιτς και Σισέ

Πολύτιμες «ανάσες» για Βούκοβιτς και Σισέ
Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2018 - 13:05

Ευκαιρία για… ανάσες είχαν δύο από τους διεθνείς παίκτες του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τους Γιάγκος Βούκοβιτς και Παπέ Αμπού Σισέ, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν με την εθνική Σερβίας και Σενεγάλης, αντίστοιχα.

Σίγουρα, οι παίκτες θα ήθελαν να είχαν αγωνιστεί, ωστόσο, το γεγονός ότι έμειναν στον πάγκο θα τους κάνει καλό ενόψει της συνέχειας. Και αυτό γιατί το τελευταίο διάστημα μετρούν συνεχόμενα 90λεπτα, ενώ και τα ταξίδια θα έχουν επιβαρύνει τους οργανισμούς τους.

Ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει πώς και πώς να επιστρέψουν υγιείς όλοι οι διεθνείς του και σίγουρα το γεγονός ότι Βούκοβιτς και Σισέ δεν αγωνίστηκαν, παίρνοντας ανάσες θα τους βοηθήσει στην επιστροφή τους στο Ρέντη την επόμενη εβδομάδα. Άλλωστε, οι δυο τους έχουν συνθέσει ένα πολύ καλό δίδυμο στα τελευταία ματς των Πειραιωτών, το οποίο κανείς δεν θέλει να χαλάσει, λόγω κούρασης ή κάποιου τραυματισμού.

Πάντως, και οι δύο παίκτες δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμη τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές τους ομάδες, με τον Βούκοβιτς να έχει αγώνα στις 20 Νοεμβρίου κόντρα στην Λιθουανία και τον Σισέ κόντρα στη Μαδαγάσκαρη στις 22 του ίδιου μήνα.

Διαβάστε επίσης

Το «Σαν Σίρο» του Κούτρη…

Το «Σαν Σίρο» του Κούτρη…

Η εξαιρετική εμφάνιση που είχε κάνει ο Κούτρης στο Μιλάνο ίσως ήταν η πρώτη αφορμή για το ενδιαφέρον της Πάρμα…