Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το «έργο» της ΕΠΟ της… εξυγίανσης στην Εθνική!

Το «έργο» της ΕΠΟ της… εξυγίανσης στην Εθνική!
Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2018 - 23:49

Η ΕΠΟ του Γραμμένου οδηγεί την εθνική ομάδα από ήττα σε ήττα και από αποτυχία σε αποτυχία. Έφεραν προπονητή για να είναι στον πάγκο, στα δύο τελευταία ματς του Nations League. Στόχος οι δύο νίκες κι αν αυτή με την Φινλανδία ήταν με 2-0, θα μπορούσαμε να περάσουμε πρώτοι! Αλλά τελικά η εικόνα της Ελλάδας ήταν τραγική!

Με την Φινλανδία, στο πιο σημαντικό ματς, νίκη 1-0 με αυτογκόλ. Αλλά μόνο τρεις τελικές στο τέρμα, σε ένα ματς που έψαχνε η Εθνική δύο γκολ! Στο δε ματς με την Εσθονία, όπου στόχος ήταν η νίκη για να καταλάβει η ελληνική ομάδα τη δεύτερη θέση στον όμιλο, κατάφεραν να χάσουν με 1-0 στο ΟΑΚΑ!

Με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να καταλαμβάνει τελικά την 3η θέση! Το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε με το αυτογκόλ του Λαμπρόπουλου (44'). Με την Ελλάδα να μην μπορεί να αλλάξει την εις βάρος της κατάστασης και να δέχεται μια ακόμα ήττα. Το θέμα ήταν πώς η εμφάνιση ήταν κάκιστη, με τον Αναστασιάδη να αλλάξει σχεδόν όλη την ενδεκάδα σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στην Φινλανδία.

Σε ό,τι αφορά τον απολογισμό, σε έναν όμιλο με Φινλανδία, Ουγγαρία και Εσθονία, η Ελλάδα τερμάτισε στην 3η θέση! Με απολογισμό τρεις νίκες και ισάριθμες ήττες! Και την Εσθονία να πετυχαίνει την μοναδική της νίκη με αντίπαλο την Ελλάδα. Είναι κι αυτό θέμα για προβληματισμό!

Είναι ξεκάθαρο πώς η κατρακύλα για την Εθνική συνεχίζεται αφού οι επιλογές της ΕΠΟ της… εξυγίανσης επηρεάζουν απόλυτα και το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα…

Ελλάδα: Μπάρκας, Μπακάκης, (46’ Τοροσίδης), Παπασταθόπουλος, Λαμπρόπουλος, Γιαννούλης, Σάμαρης, Ζέκα, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης (71’ Μάνταλος), Μασούρας (57’ Φορτούνης), Καρέλης

Εσθονία: Λέπμετς, Καλλάστε, Ταμ, Βίχμαν, Μπαράνοβ, Καμς, Λεπίστου (68’ Αντόνοφ), Ντμίτριεφ, Λουτς, Σάπινεν (86’ Ογιάμα), Ζεντζόφ (81’ Πικ)

Διαβάστε επίσης

Σταθερή η προσφορά των φορ!

Σταθερή η προσφορά των φορ!

Οι αριθμοί δείχνουν πώς ο Ολυμπιακός παίρνει την τελευταία 5ετία τον ίδιο αριθμό, πάνω-κάτω, σε γκολ από τους επιθετικούς του, στα πρώτα 20 ματς ανά σεζόν.

«Όαση» ο Φορτούνης

«Όαση» ο Φορτούνης

Μπήκε στο ματς κι έδωσε πιο επιθετική πνοή στο παιχνίδι της Εθνικής, ενώ είχε και δοκάρι στο 62'.

Έγραψε ιστορία ο Τοροσίδης!

Έγραψε ιστορία ο Τοροσίδης!

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού και αρχηγός της Ελλάδας συμπλήρωσε 100 συμμετοχές με την Εθνική κόντρα στην Εσθονία.