Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο Περιστέρι μπορούν να αλλάξουν τα πάντα...

Στο Περιστέρι μπορούν να αλλάξουν τα πάντα...
Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018 - 16:23
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Το ματς της Κυριακής στο Περιστέρι, με αντίπαλο τον Ατρόμητο (25/11, 19:00) είναι πάρα πολύ σημαντικό. Για πολλούς λόγους. Αφενός γιατί ο Ολυμπιακός καλείται να σημειώσει μια σημαντική νίκη στο φετινό πρωτάθλημα απέναντι στις ομάδες της πρώτης πεντάδας. Αφετέρου, με «διπλό» κόντρα στην ομάδα του Κάναντι θα πετύχει αρκετά πράγματα.

Θα παραμείνει σε σταθερή απόσταση από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ και θα δείξει πώς τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα... Μην ξεχνάμε πώς η ομάδα της Θεσσαλονίκης άφησε βαθμούς στο Περιστέρι, οπότε με «διπλό» οι «ερυθρόλευκοι» θα αποκτήσουν αβαντάζ έναντι του αντιπάλου τους, στη σύγκριση των αγώνων και των δύο με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

Αυτό που χρειάζεται ο Ολυμπιακός τούτη τη στιγμή είναι μια νίκη που θα γυρίσει τον διακόπτη! Ένα αποτέλεσμα που μπορεί να δώσει άλλη τροπή στο πρωτάθλημα από εδώ και πέρα. Χρειάζεται ένα νικηφόρο αποτέλεσμα που θα δώσει... αέρα στην ομάδα, θα της τονώσει την ψυχολογία και θα την βοηθήσει να αποκτήσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια.

Η κυριακάτικη αναμέτρηση θα κρίνει πολλά κι αυτό το γνωρίζουν άπαντες στις τάξεις του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης

Σε αδιέξοδο FIFA και UEFA

Σε αδιέξοδο FIFA και UEFA

Τίποτα δεν λειτουργεί, τίποτα δεν αλλάζει, γίνονται μόνο θεαματικά... άλματα προς τα πίσω.

Στην Ελλάδα ο Σεμπά

Στην Ελλάδα ο Σεμπά

Ο Βραζιλιάνος επέστρεψε από την Κίνα, αλλά ετοιμάζεται να φύγει ξανά από τον Ολυμπιακό.