Ντουντούκα
Η σειρά της Λουντογκόρετς...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Εκκωφαντική σιωπή για το «ραντεβουδάκι»

Εκκωφαντική σιωπή για το «ραντεβουδάκι»
Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018 - 20:48
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Παρά τον σάλο που ξέσπασε για το ραντεβού που είχαν σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, ο επικεφαλής της ΚΕΔ Βίκτορ Μέλο Περέιρα και ο «ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας» Πετρ Φούσεκ με τον αντιπρόεδρο του ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση και τον πρώην διαιτητή και υπάλληλο της ΠΑΕ, Δημήτρη Σαραϊδάρη δεν υπήρξε επίσημη αντίδραση. Το ραντεβού σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο, όμως επικρατεί εκκωφαντική σιωπή. Ποιος ο λόγος αυτής τη συνάντησης, εφόσον έγινε; Γιατί δεν ανακοινώθηκε από πριν; Γιατί δεν λένε τι συζήτησαν; Αν δεν έγινε γιατί δεν διαψεύστηκε; Λόγω Περέιρα, προκύπτει ότι βασικό θέμα ήταν η διαιτησία.

Με αφορμή τον σάλο για το ραντεβού προέκυψε επικοινωνιακή... σύγχυση. Αλλού γράφτηκε ότι ο Περέιρα ήταν μαζί με τον Γραμμένο στην Τούμπα, για το μπαράζ με την Αυστρία, και πως «είχε ένα σύντομο χαιρετισμό με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ οι οποίοι ήταν στην κεντρική θύρα και σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο αργότερα συζήτησαν για λίγα λεπτά». Αλλού διέρρευσε ότι το γεγονός ότι ο Περέιρα συναντήθηκε με τον Γκαγκάτση παρουσία του Φούσεκ είναι άλλη μια απόδειξη ότι η ελληνική διαιτησία έχει περάσει στα χέρια της FIFΑ!!!

Ο πρόεδρος της ΚΕΔ δεν πάει στα γήπεδα για να δει διαιτητές, όμως πηγαίνει μέχρι τη Θεσσαλονίκη για να δει παιχνίδι της Εθνικής Ελπίδων! Που είναι η λογική και που ο παραλογισμός;

Πάντως, όλες οι προηγούμενες συναντήσεις του Πορτογάλου με τους εκπροσώπους των ομάδων γίνονταν στα γραφεία της ΕΠΟ. Εκεί πήγαν μέχρι και πρόεδροι Ενώσεων για να διαμαρτυρηθούν για τους πίνακες, αν και ο Πορτογάλος τους άκουγε στη ΓΣ της ΕΠΟ, όμως δεν τους απάντησε εκεί, παρά δεσμεύτηκε για ραντεβού που έγιναν! Γιατί στην περίπτωση του ΠΑΟΚ ακολουθήθηκε διαφορετική τακτική;

Διαβάστε επίσης

«Τρέχει» ο Γκερέρο!

«Τρέχει» ο Γκερέρο!

Ο Ισπανός επιθετικός αναμένεται να είναι ιατρικά έτοιμος για το ματς με τον Ατρόμητο, ωστόσο η συμμετοχή του πηγαίνει για το ματς με τη Μπέτις.