Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλος του Ισραήλ ο Νάτχο! (pic)

Θρύλος του Ισραήλ ο Νάτχο! (pic)
Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018 - 21:25

Μία ακόμα σπουδαία διάκριση πέτυχε ο Μπίμπαρς Νάτχο, αποδεικνύοντας ξανά, ότι πρόκειται για θρύλο του Ισραήλ. Συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκε, σύμφωνα με την «ynet», στην κορυφαία ενδεκάδα όλων των εποχών της εθνικής ομάδας της πατρίδας του!

Όπως μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία, ο σπουδαίος χαφ του Θρύλου βρίσκεται ανάμεσα σε σπουδαία ονόματα του ισραηλινού ποδοσφαίρου και ειδικότερα, μεταξύ των Μαχμούντ Καντίλ (τερματοφύλακας), Αλί Οσμάν, Μπαντίρ και Λουίς Τάχα, Γκράγεβ (αμυντικοί) Μαχράν Ραντί, Ριφάτ Τούρκ, Μπιράμ Καγιάλ (μέσοι), Μοάνς Νταμπούρ και Άρμλει (επιθετικοί), που απαρτίζουν την εν λόγω ενδεκάδα!

«Το γεγονός πως έγινε ο πρώτος μη Εβραίος αρχηγός της εθνικής ομάδας, επιβεβαιώνει την επιτυχία του. Το 2010, μετά από την κατάκτηση του Κυπέλλου της χώρας με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, μετακόμισε στην Ρωσία για την Ρούμπιν Καζάν. O Nάτχο, τη σεζόν 2012-2013, πήρε το βραβείο του κορυφαίου ξένου ποδοσφαιριστή στην Ρωσία και έλαβε μέρος με την Ρούμπιν στα προημιτελικά του Europa League.

Σήμερα, έχει ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο με τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα», αναφέρεται στο δημοσίευμα του «ynet».

Γ.Κ.

Διαβάστε επίσης