Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η αποφασιστικότητα του Γκερέρο!

Η αποφασιστικότητα του Γκερέρο!
Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2018 - 08:51

Κάθε ημέρα είναι όλα και καλύτερα ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο. Ο 28χρονος Ισπανός επιθετικός κάνει αγώνα... δρόμου για να μπορέσει να προλάβει το ματς με τον Ατρόμητο. Αν και είμαστε ακόμα στις αρχές της εβδομάδας και δεν είναι σε καμία περίπτωση σίγουρο πώς θα είναι στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς για την αναμέτρηση στο Περιστέρι.

Ο Γκερέρο σε συζήτηση που είχε με τον Πορτογάλο τεχνικό, του έστειλε το δικό του μήνυμα: «Κόουτς, νιώθω δυνατός!» Φανερώνοντας τη διάθεσή του να προλάβει να επιστρέψει ακόμα πιο νωρίς από αυτό που περίμεναν όλοι! Ακόμα και το Σαββατοκύριακο που πέρασε, την ώρα που υπήρχε ρεπό για τους «ερυθρόλευκους», ο Ισπανός επιθετικός συνέχισε τη δουλειά. Με στόχο να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του, πάντως, δεν βιάζονται. Θα εκτιμούν καθημερινά την κατάσταση του Γκερέρο κι αναλόγως θα αποφασίσουν για την Κυριακή. Αλλά, όπως και να το κάνουμε, ο στόχος είναι ένας. Να είναι ο 28χρονος επιθετικός σε θέση να αγωνιστεί κόντρα στην Μπέτις, στις 29/11 στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν». Ίσως προλάβει να είναι στην αποστολή του ματς με τον Ατρόμητο, αλλά ο στόχος είναι να επιστρέψει 100% στο ματς στην Ανδαλουσία.

Διαβάστε επίσης

«Σφραγίζει» την πρόκριση

«Σφραγίζει» την πρόκριση

Το Ισραήλ του Μπίμπαρς Νάτχο αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Σκωτία και με ένα βαθμό θα προβιβαστεί στη δεύτερη κατηγορία του UEFA Nations League.

Ποντάρει και σε Μάνο

Ποντάρει και σε Μάνο

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά τον τραυματισμό του Χασάν σκοπεύει να αξιοποιήσει περισσότερο τον Έλληνα επιθετικό.