Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ματιές» στην ελληνική αγορά

«Ματιές» στην ελληνική αγορά
Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2018 - 18:36

Το έχουμε πει πολλές φορές, το έχουμε γράψει πολλές φορές στο gavros.gr πώς ειδικά τώρα που έρχεται η χειμερινή περίοδος οι «ερυθρόλευκοι» κοιτάζουν στην ελληνική αγορά. Σε παίκτες από το ελληνικό πρωτάθλημα που έχουν ενδιαφέρον. Πάντα ο Ολυμπιακός κοιτάζει για περιπτώσεις παικτών εντός συνόρων που δείχνουν καλά στοιχεία και μπορούν να αποτελέσουν παίκτες που μπορούν να ενταχθούν στο ρόστερ και να βοηθήσουν.

Είτε έχουμε να κάνουμε με έτοιμους παίκτες, είτε με νεαρούς και ταλαντούχους που αποτελούν «επενδύσεις» για το μέλλον. Εξάλλου, ένα όνομα που έχει ακουστεί τον τελευταίο καιρό και είναι στην ερυθρόλευκη «ατζέντα» είναι του Γιώργου Μασούρα από τον Πανιώνιο.

Το τμήμα σκάουτιγνκ των «ερυθρολεύκων», με επικεφαλής τον Φρανσουά Μοντέστο, παρακολουθεί πολλά ματς, βλέπει παίκτες που έχουν ενδιαφέρον και ορισμένους τους «τσεκάρει» υπό την έννοια ότι αξίζει να ασχοληθούν μαζί τους οι «ερυθρόλευκοι». Κάτι που γίνεται πάντα καθώς ο Ολυμπιακός κοιτάζει πάντα ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά κι έχει ενδιαφέρον, να το αποκτήσει.

Διαβάστε επίσης

Βασικός ο Μεριά

Βασικός ο Μεριά

Στο αρχικό σχήμα της Τυνησίας ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού στο φιλικό κόντρα στο Μαρόκο.

«Κανένα απολύτως θέμα με Αραούχο»

«Κανένα απολύτως θέμα με Αραούχο»

Κατηγορηματική διάψευση από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για τα σενάρια περί πρότασης και ενδιαφέροντος των Πειραιωτών για τον Αργεντινό φορ.