Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γιατί ο Παπαπέτρου είναι ακατάλληλος

Γιατί ο Παπαπέτρου είναι ακατάλληλος
Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2018 - 21:45
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ποιος Παπαπέτρου να μπει στο ματς Ατρόμητος-Ολυμπιακός; Ο γνωστός Παπαπέτρου (Αθηνών). Ναι, ο συγκεκριμένος ρέφερι είναι γνωστό ότι σφυρίζει, πάντα αγωνιστική η κριτική, 80%-20 % σε βάρος των «ερυθρολεύκων».

Δεν χρειάζεται να πάμε μακριά το απέδειξε περίτρανα την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο (2017-18), τόσο στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, όσο και με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη, σε δυο ματς πρωταθλήματος.

Στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας ήταν παιχνίδι για την 9η Αγωνιστική Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-0:

-Στο 81' δεν έδωσε πεντακάθαρο πέναλτι σε ανατροπή του Καρσελά από τον Χουλτ, καθώς ο παίκτης του Παναθηναϊκού όχι μόνο έσπρωξε τον Μαροκινό αλλά έβαλε και το πόδι του για να είναι σίγουρος ότι ο Καρσελά δεν θα ολοκληρώσει την προσπάθειά του! Πρόκειται για φάση που είναι ορισμός του κανονισμού για την εσχάτη των ποινών.

-Ήταν ελαστικός στον πειθαρχικό έλεγχο, καθώς θα μπορούσε να βγάλει κάρτες (Λουντ, Κουλιμπαλί (σ.σ. άργησε), Κολοβέτσιο, Κουρμπέλη) για σκληρά μαρκαρίσματα.

Ο Παπαπέτρου έκανε ακόμη χειρότερη διαιτησία, μπροστά στα μάτια τον φιλάθλων του Ολυμπιακού που αποδοκιμάστηκε έντονα, στον αγώνα της 20ής Αγωνιστικής Ολυμπιακός-ΑΕΚ 1-2:

-Το μεγαλύτερο λάθος του ήταν μη καταλογισμός του πέναλτι (18') του Βράνιες στον Μποτία.

-Ακόμη μεγαλύτερο λάθος είναι ότι δεν είδε το επιθετικό φάουλ του Γιακουμάκη στον Μποτία, άρα δεν έπρεπε να μετρήσει το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ στο 88'.

Διαβάστε επίσης

Ανυπόμονος ο Σα! (pic)

Ανυπόμονος ο Σα! (pic)

Δεν βλέπει την ώρα να αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα του Θρύλου ο Πορτογάλος πορτιέρο των Πειραιωτών.