Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ορισμοί στο... πόδι

Ορισμοί στο... πόδι
Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2018 - 00:19
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Τέτοιο αλαλούμ δεν ξανάγινε. Σα να μην έφτανε που στην Superleague βάζουν να παίζουν διαιτητές και βοηθοί, αν και τιμωρούνται από τους παρατηρητές τους, ενώ κάποιοι άλλοι παίζουν όσο σοβαρά λάθη κι αν κάνουν, ένα μπάχαλο επικρατεί και στην Football League.

Η δεύτερη τη τάξει κατηγορία έχει εμβόλιμη αγωνιστική, προγραμματισμένη για αύριο. Όμως, στον αγώνα ΑΕ Καραϊσκάκης-Αιγινιακός έβαλαν διαιτητή (Πολυχρόνης) και βοηθό (Βρούζος) από την ΕΠΣ Πιερίας, δηλαδή από τον ίδιο νομό με τη φιλοξενούμενη ομάδα. Μετά τους άλλαξαν, ορίζοντας διαιτητή τον Καραντώνη (Ημαθίας) και βοηθό Φράγιο (Μακεδονίας). Όμως, ο τελευταίος ήταν και στο ματς Βόλος-Εργοτέλης! Προσέξτε, από 80 βοηθούς βρήκαν να βάλουν κάποιον που είχαν βάλει και σε άλλο παιχνίδι! Τελικά ο Φράγιος... παρέμεινε στο Βόλος-Εργοτέλης και όρισαν τον Τυριακίδη (Μακεδονίας) στον αγώνα Καραϊσκάκης-Αιγινιακός με διαιτητή τον Καραντώνη.

Επίσης, αν και οι βοηθοί είναι 80, στο ματς Κασσιόπη-Δόξα Δράμας έβαλαν τον Δέλλιο (Πέλλας) που το Σάββατο ήταν επίσης στο ματς της φιλοξενούμενης ομάδας. Τελικά, τον άλλαξαν κι αυτόν με τον Δεμερτζή (επίσης της ΕΠΣ Πέλλας).

Διαβάστε επίσης

Ξεκούραστος ο Γιάγκος

Ξεκούραστος ο Γιάγκος

Ο Βούκοβιτς δεν αγωνίστηκε στα ματς της Σερβίας, γυρίζει σήμερα και θα είναι ετοιμοπόλεμος για το Περιστέρι.

Πλέον είναι υποψιασμένος…

Πλέον είναι υποψιασμένος…

Το μάθημα των δυο προηγούμενων διακοπών του πρωταθλήματος και η σημασία του αγώνα με τον Ατρόμητο που την γνωρίζουν άπαντες στο Ρέντη...