Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Περιμένει τις τελευταίες αφίξεις και… Γκερέρο

Περιμένει τις τελευταίες αφίξεις και… Γκερέρο
Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2018 - 08:55

Ο Ολυμπιακός κινείται σε… ρυθμούς Ατρομήτου για το πρωτάθλημα, επιθυμώντας μόνο νίκη στο Περιστέρι, η οποία θα του δώσει και την ώθηση ενόψει της συνέχειας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς εδώ και αρκετό διάστημα έχει ξεκινήσει να κάνει τα πλάνα του για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, περιμένοντας τους τελευταίους διεθνείς, ώστε να πάρει κάποιες οριστικές αποφάσεις.

Την Τρίτη (20/11) επέστρεψαν στο Ρέντη οι Καμαρά και Ομάρ, ενώ σήμερα, Τετάρτη (21/11) αναμένονται οι Νάτχο, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Ανδρούτσος και Νικολάου.

Την Πέμπτη (22/11) θα γυρίσει από την εθνική ομάδα της Τυνησίας και ο Γιασίν Μεριά, ολοκληρώνοντας τις αφίξεις των διεθνών παικτών του συλλόγου.

Εκτός από τους διεθνείς, ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει και τον Γκερέρο. Ο Ισπανός φορ βρίσκεται φυσικά στη χώρα μας, ωστόσο, ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένει να δει σε τι κατάσταση είναι, ώστε να μπορεί να δει αν θα τον υπολογίζει για το ματς με τους Περιστεριώτες.

Ο Γκερέρο το παλεύει να είναι έτοιμος για το συγκεκριμένο ματς, θέλει πολύ να αγωνιστεί, ωστόσο, το αν θα είναι σε θέση να το πραγματοποιήσει μένει να φανεί τις επόμενες ημέρες.

Σε κάθε περίπτωση, ο Μαρτίνς θα περιμένει και τον Ισπανό επιθετικό για να κάνει τα οριστικά του πλάνα για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Διαβάστε επίσης

Ξεκούραστος ο Γιάγκος

Ξεκούραστος ο Γιάγκος

Ο Βούκοβιτς δεν αγωνίστηκε στα ματς της Σερβίας, γυρίζει σήμερα και θα είναι ετοιμοπόλεμος για το Περιστέρι.

Η «μάχη» στον άξονα

Η «μάχη» στον άξονα

Στο Περιστέρι θα κριθούν πολλά στη μεσαία γραμμή και ο Μαρτίνς θέλει ο Ολυμπιακός να ελέγξει απόλυτα το ματς.