Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξεκινά έρευνα η UEFA!

Ξεκινά έρευνα η UEFA!
Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2018 - 09:22

Στο στόχαστρο της UEFA βρίσκεται η ΕΠΟ και η Ελλάδα. Αιτία ήταν όσα έγιναν στο ματς της Εθνικής με την Εσθονία, την περασμένη Κυριακή στο ΟΑΚΑ. Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ξεκινά έρευνα για ό,τι συνέβη στο ΟΑΚΑ, όπως ανακοίνωσε.

Για τα ναζιστικά σύμβολα και συμπεριφορές που εμφανίστηκαν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, στην συνάντηση του Nations League. Πρόκειται για την σημαία με τον «Μαύρο Ήλιο» των SS, τους ναζιστικούς χαιρετισμούς από οπαδούς, αλλά και το κάψιμο της τουρκικής σημαίας.

Όπως έκανε γνωστό η UEFA, η αρμόδια επιτροπή για θέματα Δεοντολογίας και Πειθαρχίας της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, άρχισε την συλλογή των σχετικών στοιχείων. Έτσι η ΕΠΟ απειλείται πλέον με τιμωρία.

Η ανακοίνωση της UEFA ανέφερε: «Ο Επιθεωρητής Δεοντολογίας και Πειθαρχίας της UEFA ορίστηκε να κάνει έρευνα για να δει τα περιστατικά που αναφέρθηκαν στο περιθώριο της αναμέτρησης της Ελλάδας με την Εσθονία στις 18 Νοεμβρίου του 2018».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Προσέχουν τον Ομάρ!

Προσέχουν τον Ομάρ!

Ο Νορβηγός έκανε δύο ματς με την Εθνική του, πολλά ταξίδια και θέλει ειδική διαχείριση.

Η χρονιά του Ομάρ!

Η χρονιά του Ομάρ!

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει τη φετινή σεζόν ο Νορβηγός αμυντικός του Ολυμπιακού τόσο σε συλλογικό επίπεδο όσο και με την εθνική ομάδα της χώρας του.