Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μετά από διακοπή, «διπλά» στο Λεκανοπέδιο

Μετά από διακοπή, «διπλά» στο Λεκανοπέδιο
Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2018 - 09:39
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Εκτός έδρας ματς για τον Ολυμπιακό περιλαμβάνει το πρόγραμμα μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Την Κυριακή οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίζονται στο Περιστέρι, με αντίπαλο τον Ατρόμητο, σε ένα κομβικό ματς.

Φέτος μετά τις δύο προηγούμενες διακοπές, ο Ολυμπιακός νίκησε δύσκολα τον Αστέρα Τρίπολης στο «Γ. Καραϊσκάκης» με 2-1 και ηττήθηκε 1-0 από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, αντίστοιχα. Χωρίς να κάνει καλές εμφανίσεις.

Το θέμα είναι, πάντως, πώς την τελευταία πενταετία οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μόνο νίκες σε ματς που έγιναν μετά από διακοπή, εκτός έδρας, στο Λεκανοπέδιο της Αττικής. Δύο φορές αντιμετώπισαν τον Πανιώνιο και πέτυχαν ισάριθμες νίκες στη Νέα Σμύρνη.

Η πρώτη ήταν σε σεζόν 2016/17 όταν νίκησαν 2-0 με τα γκολ των Μποτία (15') και Μιλιβόγεβιτς (64'), ενώ πέρσι (2017/18) είχαν επικρατήσει με 4-3 (19' Σισέ, 37', 45' Ανσαριφάρντ, 87' Φορτούνης / 3' Σπιριντόνοβιτς, 83’ Μασούντ, 84' Ντουρμισάι). Υπάρχει και το ματς με τον Παναθηναϊκό, την περίοδο 2015/16 που δεν έγινε ποτέ μετά τη φωτοβολίδα που είχε πετύχει τον Φινγμπόγκασον και τα επεισόδια πριν τη σέντρα με τον Ολυμπιακό να παίρνει το ματς στα χαρτιά με 3-0 ά.α.

Κάτι που σημαίνει πώς ο Ολυμπιακός μετράει μόνο νίκες τα τελευταία χρόνια, σε ματς μετά από διακοπή του πρωταθλήματος που έχει γίνει στο Λεκανοπέδιο της Αττικής.

Διαβάστε επίσης

Προσέχουν τον Ομάρ!

Προσέχουν τον Ομάρ!

Ο Νορβηγός έκανε δύο ματς με την Εθνική του, πολλά ταξίδια και θέλει ειδική διαχείριση.

Ξεκινά έρευνα η UEFA!

Ξεκινά έρευνα η UEFA!

Για όσα έγιναν στο ματς Ελλάδα-Εσθονία για τα ναζιστικά σύμβολα και το κάψιμο της τουρκικής σημαίας.

Η χρονιά του Ομάρ!

Η χρονιά του Ομάρ!

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει τη φετινή σεζόν ο Νορβηγός αμυντικός του Ολυμπιακού τόσο σε συλλογικό επίπεδο όσο και με την εθνική ομάδα της χώρας του.