Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δούλεψαν στη λεπτομέρεια!

Δούλεψαν στη λεπτομέρεια!
Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2018 - 13:43

Το ματς με τον Ατρόμητο είναι πάρα πολύ σημαντικό. Είναι ματς που ο Ολυμπιακός οφείλει να νικήσει, να πάρει τους τρεις βαθμούς. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες. Κι αυτό το ξέρουν ο Πέδρο Μαρτίνς και οι ποδοσφαιριστές του. Γι’ αυτό και η δουλειά τις τελευταίες ημέρες για το ματς στο Περιστέρι περιλάμβανε πολλά τελειώματα και προσοχή στη λεπτομέρεια!

Οι «ερυθρόλευκοι» αφιέρωσαν πολλές ώρες τις τελευταίες ημέρες για να δουλέψουν πάνω στα τελειώματα. Έχουμε αναφέρει πώς το θέμα για τον Ολυμπιακό είναι η αποτελεσματικότητα στις ευκαιρίες που δημιουργεί. Με την προπόνηση να περιλαμβάνει πολλές φάσεις, πολλά τελειώματα, με όλους τους τρόπους. Κόντρα στον Ατρόμητο δεν... συγχωρείται να σπαταλήσει ευκαιρίες η ομάδα του Μαρτίνς.

Με τον Πορτογάλο τεχνικό να δίνει βάρος στη λεπτομέρεια και να δίνει συνεχώς οδηγίες στους παίκτες του. Είναι χαρακτηριστικό πώς όλα είναι ανοικτά για την ενδεκάδα ακόμα, όσον αφορά στα πρόσωπα. Ακόμα και να δούμε τον Μάνο στο αρχικό σχήμα, στην κορυφή της επίθεσης, για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης

Καλά τα νέα για Τσιμίκα!

Καλά τα νέα για Τσιμίκα!

«Καθαρές» οι εξετάσεις του αριστεροπόδαρου μπακ του Ολυμπιακού, για τις ενοχλήσεις που είχε στο γόνατο.

Όλα είναι στο... χέρι τους!

Όλα είναι στο... χέρι τους!

Το ματς της Κυριακής, χωρίς να θέλει κανείς να υποτιμήσει τον Ατρόμητο, θα εξαρτηθεί από την απόδοση των «ερυθρολεύκων».