Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θα «ντυθεί» στα ερυθρόλευκα και η Σεβίλλη!

Θα «ντυθεί» στα ερυθρόλευκα και η Σεβίλλη!
Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2018 - 11:14

Ο Ολυμπιακός την Πέμπτη (29/11) θα αντιμετωπίσει στη Σεβίλλη την Μπέτις για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Οι Πειραιώτες θα έχουν και σε αυτή την αναμέτρηση στο πλευρό τους τον κόσμο τους, ο οποίος αναμένεται να «ντύσει» στα ερυθρόλευκα και την ισπανική πόλη.

Οι ΓΑΥΡΟΙ δεν βλέπουν την ώρα για το συγκεκριμένο ματς, στο οποίο θα βρίσκονται δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα, στηρίζοντάς την με τη δυνατή φωνή τους.

Οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» εξάντλησαν τα 1.300 διαθέσιμα εισιτήρια για το συγκεκριμένο αγώνα, όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Παρασκευής (23/11), ωστόσο η ΠΑΕ εξασφάλισε ακόμη 500 «μαγικά χαρτάκια» τα οποία θα είναι διαθέσιμα από τη Δευτέρα (26/11) και αναμένεται να κάνουν γρήγορα και αυτά φτερά.

Ο κόσμος του Θρύλου στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις την αγαπημένη του ομάδα και αυτό θα πράξει και στην Ισπανία στο πολύ σημαντικό αγώνα κόντρα στην Μπέτις.

Διαβάστε επίσης

Μεγάλη ευθύνη για Ευαγγέλου

Μεγάλη ευθύνη για Ευαγγέλου

Πόσο θα προκαλέσει ο Περέιρα και με την ανακοίνωση των ορισμών; Με τον Ευαγγέλου το... τέντωσε, καθώς έπρεπε να επιλεγεί ξένος.

Το πιστεύουν και πρέπει να το δείξουν!

Το πιστεύουν και πρέπει να το δείξουν!

Για ακόμη μία φορά έγινε φανερό το τεράστιο πάθος των «ερυθρόλευκων» για το φετινό τίτλο του πρωταθλήματος, μέσα από τις δηλώσεις των Μαρτίνς, Κούτρη και Σισέ.