Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με πάθος και ψυχή από το ξεκίνημα!

Με πάθος και ψυχή από το ξεκίνημα!
Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2018 - 15:09

Αντίστροφα για τη σέντρα του αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι μετράμε με όλους στια τάξεις του Ολυμπιακού να περιμένουν πώς και πώς την επιστροφή τους στη δράση.

Οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι η νίκη στο συγκεκριμένο ματς αποτελεί μονόδρομο για εκείνους και είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα, ώστε να καταφέρουν να πάρουν το τρίποντο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς τους έχει βάλει εδώ και μέρες στο κλίμα του παιχνιδιού, με όλους να έχουν δείξει ότι ξέρουν το πόσο σημαντική είναι αυτή η αναμέτρηση για την ομάδα.

Η νίκη θα δώσει άλλο αέρα στον Ολυμπιακό, ο οποίος θα μπορέσει να σημάνει την αντεπίθεσή του με στόχο την επιστροφή του στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Το έργο των Πειραιωτών μόνο εύκολο δεν είναι, άλλωστε αυτό το δείχνει και η βαθμολογική θέση του Ατρόμητου (αυτή τη στιγμή είναι 2ος), ωστόσο, όλοι στο «ερυθρόλευκο στρατόπεδο» θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για τη νίκη.

Οι ποδοσφαιριστές του Θρύλου πρέπει να μπουν με το… μαχαίρι στα δόντια από το ξεκίνημα του αγώνα για να τα καταφέρουν και με το πάθος και τη ψυχή που θα βγάλουν εντός του αγωνιστικού χώρου, αλλά και φυσικά με την ποιότητα που διαθέτουν να «καθαρίσουν» το ματς, πανηγυρίζοντας το πολυπόθητο τρίποντο.

Διαβάστε επίσης

Η άφιξη του Ολυμπιακού στο Περιστέρι

Η άφιξη του Ολυμπιακού στο Περιστέρι

Η «ερυθρόλευκη» αποστολή έφτασε στο δημοτικό στάδιο του Περιστερίου όπου θα αντιμετωπίσει στις 19:00 τον Ατρόμητο για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Κυρίαρχος ο Θρύλος!

Κυρίαρχος ο Θρύλος!

Ο Ολυμπιακός μετράει 12 νίκες σε 17 αγώνες στο γήπεδο του Ατρομήτου για το ελληνικό πρωτάθλημα.