Ντουντούκα
Άντε να αρχίσει ξανά η μπαλίτσα να δούμε Θρύλο...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ωμή παρέμβαση στη διαιτησία η αποπομπή του Τσαχειλίδη

Ωμή παρέμβαση στη διαιτησία η αποπομπή του Τσαχειλίδη
Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018 - 15:11

Φοβερά και τρομερά πράγματα γίνονται στην ΕΠΟ και στην ελληνική διαιτησία. Το ΔΣ της Ομοσπονδίας αποφάσισε την απομάκρυνση του Γιάννη Τσαχειλίδη από την ΚΕΔ, επικαλούμενο ανάρμοστη διαγωγή εναντίον του αντιπρόεδρου της και προέδρου της ΕΠΣ Πέλλας, Στέργιου Αντωνίου.

Πως έχουν τα πράγματα; Ο Αντωνίου πήγε την περασμένη εβδομάδα στην ΚΕΔ, την ώρα που οι Τσαχειλίδης, Καλύβας έκαναν ορισμούς. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τσαχειλίδης του επεσήμανε ότι δεν είχε δικαίωμα να παραβρίσκεται στην ΚΕΔ και του ζήτησε να φύγει και ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, σύμφωνα με δήλωσή του, απάντησε ότι πήγε να χαιρετίσει.

Όμως, ο Αντωνίου έθεσε βέτο στο ΔΣ της ΕΠΟ και μετά από απόφαση της Ομοσπονδίας ο Τσαχειλίδης αποτελεί παρελθόν με ψήφους 15-2. Πρόκειται για απόφαση-τέρας και υπόλογο είναι όλο το συμβούλιο της ομοσπονδίας. Εκτός από την ΕΠΟ εκτέθηκαν o Περέιρα, η FIFA, η UEFA και οι εν Ελλάδι υπάλληλοί τους. Δηλαδή, ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης, Χέρμπερτ Χούμπελ και υπερσύμβουλος, ο μόνιμος κάτοικος Αθηνών, ο Τσέχος Πετρ Φούσεκ. Γιατί παραβρίσκονται στα συμβούλια για να... χειροκροτούν τα αίσχη της «εξυγίανσης»;

Τόσο καιρό ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Ευάγγελος Γραμμένος διαβεβαίωνε ότι στη διαιτησία η ομοσπονδία δεν έχει καμία αρμοδιότητα και γίνεται ότι θέλει η FIFA. Τελικά αυτό αποδείχθηκε μεγάλη φούσκα.

Επίσης, το ξέρουν ότι δίνουν την εντύπωση ότι η FIFA και η UEFA αποτελούν «βιτρίνα» για να γίνονται αυτά τα αίσχη; Το ξέρουν ότι εξέθεσαν τις υπερκείμενες ποδοσφαιρικές αρχές;

Ο Περέιρα τι κάνει; Τόσο καιρό διαβεβαίωνε ότι η διαιτησία είναι ανεξάρτητη. Άρα, γιατί να έγινε αυτό που ήθελε ο Αντωνίου;

Γιατί ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ ένιωσε την ανάγκη να πάει στην ΚΕΔ; Πηγαίνει και σε άλλες επιτροπές;

Αντί να ζητήσουν την παραίτηση του Αντωνίου, έγινε ωμή παρέμβαση στη διαιτησία που αποτελεί επιβεβαίωση ότι δεν είναι ανεξάρτητη.

Που είναι ο Βασιλειάδης, ο οποίος διαβεβαίωνε ότι οι παράγοντες δεν έχουν λόγο στη διαιτησία; Γιατί ο Αντωνίου να αποτελεί την εξαίρεση;

Πρόκειται για μια απόφαση-ξεφτίλα που καταδεικνύει και το αίσχος της... εξυγίανσης.

Διαβάστε επίσης

Κυνηγάει τα ματς ως το τέλος!

Κυνηγάει τα ματς ως το τέλος!

Ο Ολυμπιακός το έκανε και πάλι φέτος, νικώντας για 4η φορά στο φινάλε ενός ματς. Οι περισσότερες φορές σε μια σεζόν, την τελευταία δεκαετία.

Όρισαν τον Καράσεφ με την Μπέτις!

Όρισαν τον Καράσεφ με την Μπέτις!

Ο Ρώσος διαιτητής που είχε αδικήσει απίστευτα τον Ολυμπιακό στο Μάλμε το 2014, όταν δεν είχε δώσει κανονικότατο πέναλτι σε ανατροπή του Μανιάτη, θα διευθύνει το ματς στη Σεβίλλη.