Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καμία έκπληξη, αν αλλάξουν και το σήμα της Εθνικής

Καμία έκπληξη, αν αλλάξουν και το σήμα της Εθνικής
Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018 - 22:08

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τα υποψήφια γήπεδα για να φιλοξενήσουν αγώνες της Εθνικής για την προκριματική φάση του Euro 2020 είναι το... Παγκρήτιο αλλά επειδή μπορεί να υπάρξει πρόβλημα και να μην περάσει από τις εξετάσεις της UEFA, θα δηλωθεί και η Τούμπα ως... εναλλακτική επιλογή. Για να το ερμηνεύσουμε καλύτερα, η Εθνική θα παίζει στην Τούμπα από τον Μάρτιο και μετά που θα ξεκινήσουν οι αγώνες της στην προαναφερόμενη διοργάνωση.

Αφού, όπως λέγεται ο «δικός μας Γραμμένος» με την πρόσληψη του Αναστασιάδη έκανε το χατίρι του Σαββίδη, κατά σύμπτωση στα υποψήφια γήπεδα για να φιλοξενήσουν την Εθνική συμπεριλαμβάνεται και η Τούμπα! Ναι, ναι, δεν κάνουμε πλάκα, έτσι έχουν τα πράγματα.

Υπενθυμίζουμε ότι η Εθνική Ελπίδων αγωνίστηκε, στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, έδωσε μπαράζ με την Αυστρία και διεκδίκησε την πρόκρισή της στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Ιταλίας. Όμως, αγώνας έγινε μεταξύ συγγενών και φίλων, με εικόνα χειρότερη από αυτή του Ολυμπιακού Σταδίου!

Γιατί, για να κάνουμε και λίγο χιούμορ, τόσο άγχος για να δείξουν ότι ο ΠΑΟΚ ελέγχει τα πάντα; Ο Πλατανιάς δηλαδή είναι «λίγος», επειδή έπεσε στη Β΄Εθνική; Να ληφθεί υπόψη ότι κυκλοφόρησε ότι η Τούμπα ήταν πρώτη επιλογή για το Nations League, όμως τελικά προτίμησαν το Ολυμπιακό Στάδιο, φοβούμενοι τις αντιδράσεις των οπαδών του ΠΑΟΚ, επειδή έχασε το πρωτάθλημα.

Μετά από όλα αυτά, σε ποιόν θα κάνει έκπληξη αν αλλάξουν μέχρι και το... σήμα της Εθνικής; Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε...

Διαβάστε επίσης

Βούκοβιτς ο 12ος!

Βούκοβιτς ο 12ος!

Ο Σέρβος αμυντικός του Ολυμπιακού προστέθηκε και εκείνος στη λίστα των σκόρερ των «ερυθρόλευκων» στο φετινό πρωτάθλημα.

«Χαμόγελα» για Γκερέρο!

«Χαμόγελα» για Γκερέρο!

Ο Ισπανός φορ έδειξε στο διάστημα όπου αγωνίστηκε με τον Ατρόμητο ότι βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση, κάτι το οποίο γεμίζει ικανοποίηση τους Πειραιώτες ενόψει και Μπέτις.

«Καθάρισε» (ξανά) ο Μασούρας! (vid)

«Καθάρισε» (ξανά) ο Μασούρας! (vid)

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός, ο οποίος από την 1η Ιανουαρίου θα ενταχθεί στο ρόστερ του Ολυμπιακού, σκόραρε το «χρυσό» γκολ τoυ Πανιωνίου στη νίκη με 1-0 κόντρα στην Λαμία.

Κρίμα είναι, αλλά θα αλλάξουν...

Κρίμα είναι, αλλά θα αλλάξουν...

Οι αριθμοί που αποδεικνύουν ότι ο Ολυμπιακός είναι με διαφορά η πιο δημιουργική ομάδα του πρωταθλήματος και παίζει στρωτό ποδόσφαιρο...