Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γκολ στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» σημαίνει αποτέλεσμα!

Γκολ στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» σημαίνει αποτέλεσμα!
Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2018 - 05:44
Αρθρογράφος: Δημήτρης Γρηγορόπουλος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ

Έχει ενδιαφέρον να ασχοληθεί κανείς με την αγωνιστική συμπεριφορά και τα αποτελέσματα της Μπέτις στα παιχνίδια που έχει δώσει φέτος στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν». Μια έδρα σκληρή, που η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League δεν την έχει εκμεταλλευτεί αναλόγως στα οκτώ συνολικά εντός έδρας ματς που έχει δώσει από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν…

Αυτό που πρέπει να τονίσουμε αρχικά είναι ότι η Μπέτις έχει να νικήσει στο σπίτι της από τις 4 Οκτωβρίου, όπου είχε επικρατήσει με 3-0 της Ντουντελάνζ. Ακολούθησαν τρία εντός έδρας παιχνίδια, στα οποία η Μπέτις είχε ισάριθμα ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Στην 21 Οκτωβρίου έχασε από την Βαγιαδολίδ (0-1), στις 4 Νοεμβρίου αναδείχθηκε ισόπαλη με την Θέλτα (3-3, σ’ ένα ματς που οι Σεβιλιάνοι προηγήθηκαν 2-0 στο 57’ και στο 84’ έχαναν 2-3!) και στις 8 Νοεμβρίου ήρθε ισόπαλη με τη Μίλαν (1-1). Το κακό έχει… τριτώσει δηλαδή για την Μπέτις στα εντός έδρας ματς και μακάρι την Πέμπτη με τον Ολυμπιακό να… τεταρτώσει!

Συνολικά η Μπέτις έχει 3-3-2 φετινό εντός έδρας απολογισμό, αλλά αν ρίξει κανείς μια πιο λεπτομερή ματιά στα αποτελέσματα θα διαπιστώσει κάτι πολύ εντυπωσιακό. Και στις τρεις νίκες της Μπέτις οι αντίπαλοί της δεν κατάφεραν να σημειώσουν γκολ (1-0 τη Σεβίλλη, 1-0 τη Λεγκανές και 3-0 την Ντουντελάνζ).

Και στις δύο ήττες που γνώρισε δεν κατάφερε να σημειώσει η ίδια γκολ (0-3 από Λεβάντε και 0-1 από Βαγιαδολίδ), ενώ και οι τρεις ισοπαλίες ήταν με εκατέρωθεν γκολ (2-2 με την Μπιλμπάο, 3-3 με την Θέλτα και 1-1 με τη Μίλαν).

Όποια ομάδα δηλαδή έχει καταφέρει να σκοράρει φέτος στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» έχει φύγει από ‘κει είτε με τη νίκη, είτε με την ισοπαλία. Κι αυτός σίγουρα είναι ένας επιπλέον γκολ να κυνηγήσει το γκολ ο Ολυμπιακός στο ματς της Πέμπτης…

Διαβάστε επίσης

Επιθετικός πλουραλισμός

Επιθετικός πλουραλισμός

Οι 12 σκόρερ σε 11 ματς πρωταθλήματος είναι ο μεγαλύτερος αριθμός για τον Ολυμπιακό από το 2011 και μετά.