Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έπεσε γιούχα (ξανά) στο ΟΑΚΑ

Έπεσε γιούχα (ξανά) στο ΟΑΚΑ
Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2018 - 07:12

Έχει γίνει... συνήθεια τελευταία για την ΑΕΚ. Όχι οι ήττες γιατί αυτό είναι το λογικό. Οι αποδοκιμασίες στους παίκτες της ΑΕΚ. Το περασμένο Σάββατο είχε γιούχα στο ΟΑΚΑ, μετά την ήττα με 2-1 από τον Παναιτωλικό παρά τις προσπάθειες της… εξυγίανσης.

Το βράδυ της Τρίτης (27/11) στο ίδιο έργο θεατές, οι οπαδοί της ΑΕΚ γιούχαραν τους παίκτες και την ομάδα για τη νέα ήττα της με 2-0 από τον Άγιαξ, αλλά κυρίως για την τραγική εικόνα της.

Βέβαια, θα πρέπει κάποια στιγμή οι αποδοκιμασίες να πάνε σε αυτόν που πραγματικά φταίει για τα χάλια της ΑΕΚ, η οποία έχει γίνει ρεζίλι σε όλους τους τομείς τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Πάντως, αν κρίνουμε με την εικόνα των «κιτρινόμαυρων» το τελευταίο διάστημα, οι αποδοκιμασίες των οπαδών της ΑΕΚ δεν θα σταματήσουν. Αν και βέβαια το επόμενο διάστημα μάλλον δεν θα πηγαίνει ούτε οπαδός της ΑΕΚ στο γήπεδο με αυτά τα χάλια των «κιτρινόμαυρων», επομένως θα αποφευχθούν οι νέες γιούχες...

Διαβάστε επίσης

Μένουν Αθήνα...

Μένουν Αθήνα...

Οι παίκτες που επέλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς να αφήσει εκτός αποστολής για το ματς με την Μπέτις.

Αγωνιστικός διασυρμός!

Αγωνιστικός διασυρμός!

Η ΑΕΚ είναι έτοιμη να γράψει… ιστορία και να γίνει μία από τις ομάδες με τη χειρότερη επίδοση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ρεζίλι διεθνώς τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων!