Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλος είσαι και τον ξέρεις τον τρόπο...

Θρύλος είσαι και τον ξέρεις τον τρόπο...
Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2018 - 08:43

Σίγουρα και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει, το αποψινό ματς του Ολυμπιακού στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» έχει μεγάλο συντελεστή δυσκολίας. Η Μπέτις και πολύ καλή ομάδα είναι και ποιοτική. Αλλά και ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα. Το έχει αποδείξει πολλές φορές και στην Ευρώπη.

Το σίγουρο είναι ένα. Και φάνηκε και στο πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες, τον Σεπτέμβρη, στο «Γ. Καραϊσκάκης». Η ομάδα της Σεβίλλης δεν είναι άτρωτη. Έχει πολύ καλό σύνολο, ποιοτικούς παίκτες, αλλά έχει και αδυναμίες. Εκείνο το βράδυ της 20ής Σεπτέμβρη οι «ερυθρόλευκοι» τις είχαν εντοπίσει, επεδίωξαν να «χτυπήσουν» σε αυτές, αλλά στο φινάλε δεν τα κατάφεραν. Αλλά σημασία έχει πώς πήραν εν τέλει τον βαθμό.

Απόψε, στη «πράξη» του… έργου θα επιδιώξουν να κάνουν το ίδιο. Σίγουρα είναι ακόμα πιο δύσκολη η αποστολή τους μιας και το ματς θα διεξαχθεί στην έδρα των «βερδιμπλάνκος». Αλλά ο Ολυμπιακός θα κοιτάξει να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί. Με την ψυχολογία ανεβασμένη μετά το «διπλό» στο Περιστέρι. Αναζητώντας ακόμα και έναν βαθμό που μπορεί, στο τέλος, να αποδειχθεί πολύτιμος…

Διαβάστε επίσης