Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπορεί την πρόκριση!

Μπορεί την πρόκριση!
Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018 - 08:36

Ο Ολυμπιακός κοίταξε στα μάτια την Μπέτις, δημιούργησε πάρα πολλές ευκαιρίες, ωστόσο δεν μπόρεσε να μετουσιώσει κάποια από αυτές σε γκολ, γνωρίζοντας έτσι την ήττα με 1-0.

Ο Θρύλος πλέον έχει μπροστά του έναν τελικό κόντρα στην Μίλαν, όπου θα διεκδικήσει με τη βοήθεια του κόσμου του την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δείξει με τις εμφανίσεις τους μέχρι στιγμής στον όμιλό ότι αξίζουν να συνεχίσουν στην Ευρώπη και είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα στο Ναό, ώστε να τα καταφέρουν.

Ο Θρύλος έχει αδιαμφισβήτητα πολύ δύσκολο έργο μπροστά του, ωστόσο, στο «καμίνι» του έχει τον τρόπο για να μπορέσει να πάρει το νικηφόρο αποτέλεσμα και το σκορ πρόκρισης.

Ο Ολυμπιακός μπορεί την πρόκριση, το έχει αποδείξει ότι στα δύσκολα γίνεται πιο δυνατός και θα κάνει ότι μπορεί για να τα καταφέρει. Το γεγονός ότι η τύχη της πρόκρισης εξαρτάται μόνο από αυτόν είναι πολύ θετικό και ο Θρύλος όπως πάντα με τις δικές του δυνάμεις θα παλέψει μέχρι το τέλος για να πάρει σκορ πρόκρισης κόντρα στους «ροσονέρι».

Διαβάστε επίσης