Ντουντούκα
Μένουμε σπίτι!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Το μυαλό τώρα στο πρωτάθλημα

Το μυαλό τώρα στο πρωτάθλημα
Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018 - 11:09
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Η μεγάλη αναμέτρηση με την Μίλαν, στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», είναι στις 13 Δεκεμβρίου. Μέχρι να φτάσει εκείνη η ώρα, όμως, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δύο ματς μπροστά τους για το ελληνικό πρωτάθλημα. Καθοριστικά και ιδιαίτερα σημαντικά.

Τη Δευτέρα με τον Παναιτωλικό εντός έδρας, με την ομάδα του Αγρινίου να προέρχεται από τη νίκη 2-1 κόντρα στην ΑΕΚ. Και μετά, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα πάει στην Ξάνθη για ένα δύσκολο ματς με μια ομάδα που είναι σε καλή κατάσταση και μέσα στην πρώτη εξάδα. Μια ομάδα που παραδοσιακά βάζει δύσκολα στον Ολυμπιακό.

Κι αυτό που πρέπει να κάνουν, και ήδη κάνουν, οι «ερυθρόλευκοι» είναι να βάλουν στην άκρη το ματς με την ιταλική ομάδα. Τώρα προέχουν οι αγώνες αυτοί για το πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει περιθώριο για άλλες απώλειες στη Σούπερ Λιγκ. Πρέπει ο Ολυμπιακός να πάρει τα δύο αυτά ματς.

Αφενός για βαθμολογικούς λόγους, αφετέρου διότι θα δώσουν ψυχολογία στην ομάδα για την αναμέτρηση με την Μίλαν. Κι αυτό είναι κάτι που έχουν όλοι κατά νου. Είδαμε πόσο βοήθησε η εμφάνιση και η νίκη στο Περιστέρι, στο ματς με την Μπέτις. Και κάτι ανάλογο μπορεί να γίνει και τώρα...

Διαβάστε επίσης