Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην ελίτ του Γιουρόπα Λιγκ ο Φορτούνης! (pic)

Στην ελίτ του Γιουρόπα Λιγκ ο Φορτούνης! (pic)
Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018 - 21:06

Ο Κώστας Φορτούνης ήταν εξαιρετικός και κόντρα στην Μπέτις παρά το γεγονός ότι οι Πειραιώτες δεν κατάφεραν να φύγουν με το θετικό αποτέλεσμα από τη Σεβίλλη.

Ο μεσοεπιθετικός των «ερυθρόλευκων» ξεχώρισε και πάλι με την εμφάνισή του, αγωνιζόμενος μάλιστα στην κορυφή της επίθεσης για μεγάλο χρονικό διάστημα, σε μία θέση όπου δεν έχει αγωνιστεί αρκετές φορές στο παρελθόν.

Παρόλο αυτά, η νέα του εξαιρετική εμφάνιση τον ανέβασε ακόμη περισσότερο στην λίστα του Europa League με τους κορυφαίους και πιο φορμαρισμένους παίκτες της διοργάνωσης.

Πιο συγκεκριμένα, ο «Φόρτου» από την 22η θέση στην οποία βρισκόταν μετά το ματς με την Ντουντελάνζ στο «Γ. Καραϊσκάκης» βρίσκεται πλέον στην 17η θέση, πέντε δηλαδή θέσεις πιο πάνω στη σχετική λίστα.

Ο Φορτούνης συνεχίζει να εντυπωσιάζει τη φετινή σεζόν, μετρώντας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με τον Θρύλο μέχρι στιγμής 4 γκολ και 5 ασίστ, έχοντας δείξει την ποιότητα του και βοηθώντας την ομάδα του να πάρει καλά αποτελέσματα στην Ευρώπη.

Να σημειωθεί, ότι ο Φορτούνης βρίσκεται πολύ πάνω από μερικούς από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της Ευρώπης, όπως οι Γούιλιαν, Μπανέγκα, Σεσκ Φάμπρεγκας κ.α.

Διαβάστε επίσης

Το μυαλό μόνο στον Παναιτωλικό!

Το μυαλό μόνο στον Παναιτωλικό!

Ο «τελικός» με την Μίλαν μπορεί να περιμένει, με τους παίκτες του Ολυμπιακού να έχουν επικεντρωθεί στον αγώνα με τον Παναιτωλικό για το πρωτάθλημα.