Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Αφηνιάζει» κόντρα στον Παναιτωλικό ο Φορτούνης! (vids)

«Αφηνιάζει» κόντρα στον Παναιτωλικό ο Φορτούνης! (vids)
Σάββατο, 1 Δεκεμβρίου 2018 - 11:28

Στροφή στο πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει επικεντρωθεί στο ματς με τον Παναιτωλικό για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος, το οποίο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (3/12) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Τα ματς του Θρύλου κόντρα στη συγκεκριμένη ομάδα «ξυπνούν» όμορφες αναμνήσεις για τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος «αφηνιάζει» κάθε φορά που βρίσκει απέναντί του τους Αγρινιώτες.

Πιο συγκεκριμένα, ο μεσοεπιθετικός των Πειραιωτών μετράει 4 γκολ με τη φανέλα του Θρύλου κόντρα στα «καναρίνια», καθώς και 2 τελικές πάσες προς τους συμπαίκτες του.

Μάλιστα, ο «Φόρτου» ήταν μεγάλος πρωταγωνιστής των «ερυθρόλευκων» και στις δύο νίκες τους την περυσινή σεζόν, τόσο στο Αγρίνιο, όπου ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει με 4-1 όσο και στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο 4-0 υπέρ του Θρύλου.

Ο Φορτούνης είχε σκοράρει δύο φορές πέρυσι εκτός έδρας απέναντι στον Παναιτωλικό, ενώ γκολ και ασίστ είχε στη ρεβάνς για το πρωτάθλημα στο Φαληρικό γήπεδο.

Τέλος, γκολ και ασίστ είχε σημειώσει και στη νίκη του Ολυμπιακού με 5-2 στο γήπεδο του Παναιτωλικού, η οποία είχε πραγματοποιηθεί τη σεζόν 2015-2016.

Δείτε τα τρία ματς του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναιτωλικό, όπου ο Φορτούνης έχει πραγματοποιήσει τρομερές εμφανίσεις και έχει οδηγήσει την ομάδα του σε ευρείες νίκες.

Διαβάστε επίσης

Ο Δέλλας και οι τεσσάρες

Ο Δέλλας και οι τεσσάρες

Τρία ματς έχει ο Έλληνας τεχνικός στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό κι όλα έχουν λήξει με 4-0 υπέρ των «ερυθρολεύκων».