Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Καθαρές» οι εξετάσεις του Λάζαρου!

«Καθαρές» οι εξετάσεις του Λάζαρου!
Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου 2018 - 17:26

Πολύ ευχάριστα νέα για τους ανθρώπους του Ολυμπιακού σχετικά με τον τραυματισμό που αποκόμισε το προηγούμενο διάστημα ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Ο μεσοεπιετικός των Πειραιωτών υποβλήθηκε σήμερα, Κυριακή (02/12) σε ιατρικές εξετάσεις, κάτι το οποίο είχε τονίσει σε δηλώσεις του ο Πέδρο Μαρτίνς, οι οποίες βγήκαν «καθαρές».

Έτσι, ο Λάζαρος είναι ιατρικά έτοιμος να αγωνιστεί ακόμη και στο ματς με τον Παναιτωλικό. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι θα βρίσκεται στην αποστολή του Ολυμπιακού για το συγκεκριμένο ματς, δεδομένου ότι έχασε πολλές προπονήσεις, ακολουθώντας το τελευταίο διάστημα ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Πάντως, το γεγονός ότι οι εξετάσεις βγήκαν «καθαρές» είναι πολύ ευχάριστο για τους Πειραιώτες, με τον Λάζαρο να αναμένεται να βρίσκεται σίγουρα στη διάθεση του προπονητή του στο ματς με την Ξάνθη, αλλά και στον «τελικό» με την Μίλαν.

Διαβάστε επίσης

Ο... αόρατος «εχθρός»!

Ο... αόρατος «εχθρός»!

Κάποιος «έκλεψε», σύμφωνα με τον Βιεϊρίνια, το περσινό πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν είπε ποιος...

Με οδηγό το Περιστέρι

Με οδηγό το Περιστέρι

Η εμφάνιση κόντρα στον Ατρόμητο πρέπει να αποτελέσει το σημείο αναφοράς για το αυριανό (3/12, 19:30) ματς με τον Παναιτωλικό.

Απόλυτη συγκέντρωση!

Απόλυτη συγκέντρωση!

Το ματς με τον Παναιτωλικό δεν είναι εύκολο, κάτι το οποίο στον Ολυμπιακό το γνωρίζουν και είναι προετοιμασμένοι να παλέψουν για 90 λεπτά για τη νίκη.