Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα να κερδίσει»

«Χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα να κερδίσει»
Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2018 - 22:19

Ο Ντανιέλ Ποντένσε αναδείχθηκε πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της νίκης του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναιτωλικό με 2-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Πορτογάλος εξτρέμ ήταν σε εξαιρετική μέρα και μάλιστα άνοιξε και το σκορ στο Φαληρικό γήπεδο.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης στις δηλώσεις του κατά τη βράβευσή του τόνισε ότι είναι στον Ολυμπιακό για να σκοράρει ώστε να βοηθάει και εκείνος την ομάδα του για να φτάνει στη νίκη.

Γκολ στο πρωτάθλημα μετά από το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα που και τότε ήσουν MVP.

Νοιώθω πολύ καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί είχα πολύ καιρό να σκοράρω. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στο γκολ, που βοήθησα την ομάδα να κερδίσει. Θα συνεχίσω με αυτόν τον τρόπο για να δίνω χαρά στους φιλάθλους μας.

Τώρα έρχονται δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια. Ένα εκτός έδρας με την Ξάνθη και αυτό κόντρα στη Μίλαν στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Ολυμπιακός έδειξε ότι είναι έτοιμος;

Ναι ήμαστε έτοιμοι, έχουμε κάνει καλά παιχνίδια όπως κάναμε και κόντρα στον Ατρόμητο. Το ίδιο θα προσπαθήσουμε να επαναλάβουμε κόντρα στην Ξάνθη και το ίδιο θα κάνουμε και με τη Μίλαν.

Βλέπουμε ότι κυνηγάς το γκολ. Δεν σου ερχόταν σε πολλά παιχνίδια. Αυτό σου είχε δημιουργήσει ένα άγχος;

Φυσικά. Γιατί το να είσαι παίκτης του Ολυμπιακού από μόνο του σου δημιουργεί πίεση. Όταν βρίσκεσε εδώ πρέπει να βοηθάς την ομάδα, πρέπει να βάζεις γκολ και πρέπει να είσαι όσο το δυνατόν καλύτερος μπορείς. Για αυτό λοιπόν και εγώ προσπαθώ να σκοράρω όσο μπορώ.

Διαβάστε επίσης

Ποντένσε και πτέρυγες «φωτιά»!

Ποντένσε και πτέρυγες «φωτιά»!

Ο Πορτογάλος, που πέτυχε το τρίτο του φετινό γκολ, μαζί με Ομάρ, Κούτρη και Γκιλιέρμε ξεχώρισαν στη νίκη του Θρύλου απέναντι στον Παναιτωλικό