Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να τερματίσουμε στην κορυφή, μπορούμε περισσότερα γκολ»

«Να τερματίσουμε στην κορυφή, μπορούμε περισσότερα γκολ»
Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2018 - 22:21

Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο επέστρεψε στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού στο ματς με τον Παναιτωλικό, καταφέρνοντας μάλιστα να πετύχει και γκολ, κάνοντας το 2-0 στο ματς.

Ο Ισπανός φορ μίλησε στην κάμερα της Nova και τόνισε ότι είναι πολύ χαρούμενος τόσο για τη νίκη όσο και για το γκολ που σημείωσε. Επίσης, υπογράμμισε ότι ο Ολυμπιακός μπορούσε περισσότερα τέρματα στο ματς, ενώ επισήμανε για ακόμη μία φορά ότι στόχος του Θρύλου είναι να τερματίσει η ομάδα στην κορυφή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο:

Για το γκολ και αν του δίνει αυτοπεποίθηση μετά τον τραυματισμό του:

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος αρχικά για τη νίκη και την καλή εμφάνιση της ομάδας, αλλά και για το γεγονός ότι καταφέρνουμε να μειώνουμε τη διαφορά από την κορυφή. Όλοι ξέρουν ότι στόχος μας είναι να τερματίσουμε πρώτοι. Αυτή τη στιγμή είμαστε πολύ χαρούμενοι που κερδίσαμε, αλλά είμαι και ευτυχισμένος που μετά από ένα μήνα σχεδόν κατάφερα να σκοράρω ένα γκολ. Είναι ο στόχος κάθε επιθετικού και είμαι ευχαριστημένος που τον υλοποίησα».

Για τα γρήγορα γκολ που σημείωσε ο Ολυμπιακός:

«Είναι πολύ σημαντικό. Είναι κάτι το οποίο έλειπε από το παιχνίδι μας. Πρέπει να βάζουμε περισσότερα γκολ. Βάση των ευκαιριών που δημιουργούμε, σημειώνουμε λίγα τέρματα. Είμαστε χαρούμενοι σήμερα που στα πρώτα 25 λεπτά καταφέραμε να βάλουμε 2 γκολ. Ήμασταν καλύτεροι πιο ισχυροί και αυτό ήταν το αποτέλεσμα. Στο 2ο ημίχρονο, όμως, χαλαρώσαμε, αυτό οφείλεται και στο γεγονός ότι ήμασταν κουρασμένοι. Αυτό που θέλουμε είναι να παίζουμε με τον ίδιο ρυθμό και στα 90 λεπτά.

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός πλέον βρίσκεται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα:

«Εμείς συγκεντρωνόμαστε στη δική μας δουλειά. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στα παιχνίδια μας, ώστε να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας που είναι να τερματίσουμε στην κορυφή.

Για τις ευκαιρίες που δημιουργεί ο Ολυμπιακός:

«Η ομάδα μας δημιουργεί πάρα πολλές ευκαιρίες σε κάθε παιχνίδι. Είναι κάτι το οποίο οφείλεται σε όλη την ομάδα. Ευκαιρίες έχουν όλοι οι παίκτες μας, όχι μόνο οι επιθετικοί. Βέβαια, ο επιθετικός είναι αυτός που πρέπει να βάζει τα περισσότερα γκολ. Όλοι μας πρέπει αυτή τη στιγμή να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας και να συνεχίσουμε να πετυχαίνουμε τους στόχους μας».

Για το αν είναι συγκέντρωση, η εξάσκηση ή κάτι άλλο το οποίο παίζει ρόλο στην τελική προσπάθεια:

«Μερικές φορές οφείλεται στην έλλειψη της συγκέντρωσης, κάποιες άλλες στην έλλειψη της τύχης. Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα πρέπει να πετυχαίνει περισσότερα γκολ. Το σημαντικό είναι η ομάδα να κερδίζει, αλλά να το κάνει με πιο άνετο τρόπο. Σήμερα θα έπρεπε να είχαμε βάλει περισσότερα γκολ, να μην υποφέρουμε στο τελευταίο λεπτό. Πρέπει να είμαστε η ομάδα με τα περισσότερα γκολ και τις περισσότερες ευκαιρίες, για να είμαστε πιο άνετοι στο τέλος του αγώνα».

Για το τιμ του Ολυμπιακού και την γρήγορη επιστροφή των τραυματιών στην ομάδα:

«Πραγματικά μετά τους τραυματισμούς αναλαμβάνουν οι ιατροί, οι φυσικοθεραπευτές και οι γυμναστές της αποκατάστασης και μας βοηθούν. Αυτοί όλοι οι άνθρωποι μας βοηθούν στο να επιστρέφουμε τόσο γρήγορα και δυνατοί όπως ήμασταν και πριν τον τραυματισμό μας. Τους ευχαριστώ όλους για τη βοήθειά τους και για την γρήγορη επιστροφή μου».

Διαβάστε επίσης

Γελάει όλος ο κόσμος! (pic)

Γελάει όλος ο κόσμος! (pic)

Απίθανα πράγματα! Ο ΠΑΟΚ που έχει να πάρει πρωτάθλημα από το 1985, και μόλις 2 στην ιστορία του, νίκησε με καρδιά πρωταθλητή στην Λαμία σύμφωνα με τους Θεσσαλονικείς.

Ποντένσε και πτέρυγες «φωτιά»!

Ποντένσε και πτέρυγες «φωτιά»!

Ο Πορτογάλος, που πέτυχε το τρίτο του φετινό γκολ, μαζί με Ομάρ, Κούτρη και Γκιλιέρμε ξεχώρισαν στη νίκη του Θρύλου απέναντι στον Παναιτωλικό