Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για τα μάτια του κόσμου και της… εξυγίανσης!

Για τα μάτια του κόσμου και της… εξυγίανσης!
Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2018 - 22:22

Το ματς στη Λαμία έληξε με νικητή τον ΠΑΟΚ με 1-0. Με τη φάση που σημάδεψε το ματς, στο πρώτο ημίχρονο. Χέρι του Βιεϊρίνια. Πέναλτι μαρς. Το παραδέχθηκαν άπαντες στον ΠΑΟΚ.

Ο Λουτσέσκου και οι παίκτες του είπαν πώς υπήρχε παράβαση. Από τη στιγμή που δεν έχει δοθεί, από τη στιγμή που υπήρξε αυτή η… εξυγιαντική απόφαση, η μη υπόδειξη από τον ρέφερι Τσαμούρη, το προφανές είναι ένα…

Υπάρχει αλλοίωση αποτελέσματος! Είναι ξεκάθαρο αυτό…

Οπότε ό,τι άλλο και αν έχει ειπωθεί από εκεί και πέρα, είναι για τα μάτια του… κόσμου. Αυτό που έκαναν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ήταν μια ωραία «παράσταση». Δεν δίνεται το πέναλτι εις βάρος της, μια φάση που ακόμα και οι τυφλοί είδαν πώς έκανε χέρι ο Βιεϊρίνια!

Και τι ακολούθησε; Τα δικά τους παράπονα για τη διαιτησία. Μπας και μας δουλεύουν; Δεν εξηγείται αλλιώς. Όταν έχεις ευνοηθεί σκανδαλωδώς όπως έγινε στο ματς στη Λαμία, καλύτερα να μην μιλάνε. Αλλά εκείνοι θέλουν να βγουν και από πάνω. Αυτό είναι πρόκληση!

Εκ του ασφαλούς είναι εύκολο να πουν τα παραμικρό. Εάν, όμως, ήταν ανάποδα η ιστορία -λέμε τώρα γιατί με την… εξυγίανση αυτό δεν θα συμβεί ποτέ- θα έλεγαν τα ίδια; Η απάντηση είναι εύκολη…

Διαβάστε επίσης

Γελάει όλος ο κόσμος! (pic)

Γελάει όλος ο κόσμος! (pic)

Απίθανα πράγματα! Ο ΠΑΟΚ που έχει να πάρει πρωτάθλημα από το 1985, και μόλις 2 στην ιστορία του, νίκησε με καρδιά πρωταθλητή στην Λαμία σύμφωνα με τους Θεσσαλονικείς.