Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μόνο νόμος δεν έχει βγει!

Μόνο νόμος δεν έχει βγει!
Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2018 - 08:55

Τι άλλο θα κάνουν; Δεν είναι απορία, αλλά γεγονός διότι πλέον από αυτούς περιμένεις τα πάντα! Και τι δεν έχει γίνει σε αυτές τις 12 αγωνιστικές! Πράγματα και θάματα... Με έναν στόχο. Να πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα.

Εδώ στη Λαμία ο Βιεϊρίνια άλλαξε άθλημα. Το... έριξε στο μπάσκετ, στο βόλεϊ... Δεν έχει εξάλλου και σημασία. Το σίγουρο είναι πώς δεν έπαιζε ποδόσφαιρο, απλά τα πράγματα. Την ίδια ώρα οι στοιχηματικές εταιρείες έχουν ουσιαστικά «κλειδώσει» το ενδεχόμενο να πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα. Η «μεγαλύτερη» απόδοση είναι το 1,18 με τον μέσο όρο να είναι κάτω από 1,10!

Τόση σιγουριά για μια ομάδα που έχει μόλις δύο πρωταθλήματα στην ιστορία της και το τελευταίο το 1985; Και δεν μπορεί κανείς να σταθεί στην απόδοση του ΠΑΟΚ στους αγωνιστικούς χώρους. Ακόμα και στις τάξεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης υπάρχει προβληματισμός για την εικόνα τους.

Τι μένει λοιπόν; Να βγάλουν κι ένα νόμο για να δώσουν το πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ! Το μόνο που δεν έχει κάνει ακόμα αυτή η κυβέρνηση. Μην ξεχνάμε στο πρόσφατο παρελθόν τις φωτογραφίες του πρωθυπουργού και του υπουργού Εθνικής Άμυνας με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αλλά κι όσα είχε πει ο πρώτος για το πρωτάθλημα...

Οπότε μια νομοθετική ρύθμιση θα διώξει και το άγχος! Εκτός κι αν δεν υπάρχει πλέον άγχος...

Διαβάστε επίσης