Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πληθώρα λύσεων στον άξονα

Πληθώρα λύσεων στον άξονα
Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2018 - 09:43
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Το δεδομένο είναι ένα. Ο φετινός Ολυμπιακός έχει πολλούς ποιοτικούς παίκτες στο ρόστερ του. Κάτι που κάνει πιο εύκολη τη δουλειά του Πέδρο Μαρτίνς. Κι αυτό διότι ο Πορτογάλος τεχνικός μπορεί να χρησιμοποιεί κάθε φορά τους ιδανικούς, ανά ματς, ποδοσφαιριστές. Βάσει συνθηκών της εκάστοτε αναμέτρησης.

Ειδικά στη μεσαία γραμμή, στον άξονα, οι λύσεις είναι πάρα πολλές. Στο ρόστερ του Ολυμπιακού είναι ο Μαντί Καμαρά, ο Γκιλιέρμε, ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, ο Μπίμπαρς Νάτχο, ακόμα και ο Γιάγια Τουρέ, ενώ μην ξεχάσουμε και τον νεαρό Θανάση Ανδρούτσο που μπορεί να αγωνιστεί ακόμα κι αυτός εκεί.

Τι σημαίνει όλα αυτά;. Πώς ο 48χρονος τεχνικός μπορεί να κάνει αλλαγές, να επιλέγει στο κατάλληλο δίδυμο που θέλει κάθε φορά. Την Κυριακή υπάρχει το ματς στην Ξάνθη και ενδέχεται ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού να προφυλάξει τον Μαντί Καμαρά. Κι αν συμβεί αυτό τελικά, λύσεις υπάρχουν.

Διότι το ρόστερ του Ολυμπιακού διαθέτει τόσους πολλούς και καλούς κεντρικούς χαφ, κάτι που σημαίνει πώς ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα έχει πρόβλημα για τον καταρτισμό της ενδεκάδας. Το μόνο που θα τον απασχολήσει είναι αυτό που αποτελεί πάντα τον ευχάριστο «πονοκέφαλο» για έναν προπονητή. Ποιοι θα είναι οι κατάλληλοι παίκτες βάσει των απαιτήσεων του ματς.

Διαβάστε επίσης

Ποντάρει στον Λάζαρο

Ποντάρει στον Λάζαρο

Ανεβάζει καθημερινά στροφές και ο Πέδρο Μαρτίνς τον έχει στα πλάνα του για την αρχική ενδεκάδα στην Ξάνθη.