Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ποντάρει στον Λάζαρο

Ποντάρει στον Λάζαρο
Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2018 - 10:40

Στο ματς με τον Παναιτωλικό ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού. Ήταν στην αποστολή των «ερυθρολεύκων» αλλά έμεινε στον πάγκο καθώς δεν χρειάστηκε τελικά να τον χρησιμοποιήσει ο Πέδρο Μαρτίνς. Το σημαντικό είναι πώς ο διεθνής εξτρέμ επέστρεψε και πλέον θα δώσει λύσεις.

Ο Πορτογάλος προπονητής ποντάρει πολλά στον Λάζαρο τόσο για το ματς με την Ξάνθη όσο και με την Μίλαν. Δεν είναι μονάχα οι ικανότητές του, αλλά η μεγάλη του εμπειρία. Σε αυτά τα ματς είναι ένα καταλυτικό στοιχείο που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Με τον 48χρονο τεχνικό να ποντάρει στον διεθνή Έλληνα εξτρέμ. Μην ξεχνάμε ότι στα τελευταία ματς έχουν «φορτωθεί» με συνεχόμενα ματς ο Ποντένσε με τον Ναουέλ και θα χρειαστεί να πάρουν... ανάσες κάποια στιγμή. Κάτι που κάνει ακόμα πιο σημαντική, αυτή τη στιγμή, την επάνοδο του Χριστοδουλόπουλου.

Διαβάστε επίσης

Πληθώρα λύσεων στον άξονα

Πληθώρα λύσεων στον άξονα

Το ρόστερ του Ολυμπιακού διαθέτει ποιοτικούς μέσους και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει την ευχέρεια να χρησιμοποιεί κάθε φορά τους ιδανικούς για κάθε ματς.