Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η παράδοση του Φορτούνη με Ξάνθη! (vid)

Η παράδοση του Φορτούνη με Ξάνθη! (vid)
Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2018 - 08:39

Τη Ξάνθη θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (09/12) στα Πηγάδια ο Ολυμπιακός για την 13η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Κώστας Φορτούνης έχει εξαιρετική παράδοση κόντρα στους Ακρίτες, έχοντας μεγάλη συμμετοχή σε πολλές νίκες των Πειραιωτών απέναντι στη συγκεκριμένη ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα, ο μεσοεπιθετικός του Θρύλου έχει σκοράρει 3 γκολ απέναντι στην Ξάνθη, ενώ έχει δώσει και 3 ασίστ προς τους συμπαίκτες του.

Στις 22 Σεπτεμβρίου του 2015 στη νίκη του Ολυμπιακού με 3-1 στα Πηγάδια ο Φορτούνης είχε συμμετοχή και στα 3 γκολ του Θρύλου, σκοράροντας 2 φορές, έχοντας ασίστ στο άλλο τέρμα των «ερυθρόλευκων».

Λίγους μήνες αργότερα στις 23 Ιανουαρίου του 2016 ο Ολυμπιακός νίκησε με 1-0 την Ξάνθη, με τον Φορτούνη να δίνει την ασίστ στο συγκεκριμένο γκολ και να οδηγεί την ομάδα του στη νίκη.

Τέλος, στις 21 Ιανουαρίου του 2018 ο Φορτούνης ήταν εξαιρετικός στη νίκη του Ολυμπιακού με 3-0 απέναντι στους Ακρίτες, σκοράροντας 1 γκολ, έχοντας και 1 ασίστ στην αναμέτρηση.

Δείτε τα βίντεο από τις πολύ καλές εμφανίσεις του Φορτούνη με τη φανέλα του Θρύλου απέναντι στην Ξάνθη:

Διαβάστε επίσης

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για Μίλαν!

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για Μίλαν!

Ο κόσμος του Ολυμπιακού έδειξε τεράστια «τρέλα» για το ματς με τους «ροσονέρι» την 1η ημέρα διάθεσής τους από τα εκδοτήρια, με τους ΓΑΥΡΟΥΣ να πρέπει να βιαστούν αν θέλουν να κλείσουν θέση στο Ναό.

Τεράστια «δίψα» από τους ΓΑΥΡΟΥΣ!

Τεράστια «δίψα» από τους ΓΑΥΡΟΥΣ!

Ο κόσμος του Ολυμπιακού έδειξε το πρωί της Πέμπτης (06/12) την «τρέλα» του για το ματς με την Μίλαν, στο οποίο θα δώσει δυναμικό «παρών», προκειμένου να βοηθήσει τον Θρύλο να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση.